Kirita, Victor Slav si Cazacu trag de fiare ca sa dea bine pe sticla. Ce program urmeaza

Publicat: 19 iul. 2019, 14:00 Autor: Simona News 3

Cei trei "vulturi" de noapte fac orice ca sa arate bine si sa se mentina in forma.

Kirita, Victor Slav si Cazacu trag de fiare. Cei trei barbati fac multe lucruri impreuna, precum mersul la evenimente si petreceri, insa nu si mersul la sala de forta.

Daca ar merge cu totii la aceeasi sala, nu s-ar mai concentra si ar incepe sa stea la „barfe”: „Nu am mai face nimic, ne-am lua cu bârfa” a spus Cazau, potrivit Cazacu.

Kirita, Victor Slav si Cazacu trag de fiare ca sa dea bine pe sticla

Kirita, Victor Slav si Cazacu trag de fiare

In primul rand, cei trei stau in zone diferite ale orasului si le-ar fi peste mana ca sa-si dea intalnire la aceeasi sala de forta.

„Locuim în zone diferite. Cătălin stă la ieșirea din București, cam la 60 de kilometri depărtare și nu avem cum să mergem împreună” a spus Giani Kirita.

„E răutăcios. Eu chiar stau în centrul periferiei. Îmi bate porumbul în geam, dar asta e. Dacă am merge împreună la sală, nu am face nimic, ne-am lua la bârfa. Așa, fiecare merge pe drumul lui, că oricum petrecem prea mult timp împreună” a spus si Catalin Cazacu.

Victor Slav este de parere ca cele mai bune rezultate le are atunci cand merge singur la sala, pentru ca se concentreaza strict pe antrenamente.

„Merg de trei ori pe săptămână, atât îmi permite timpul. Obișnuiam să merg mult mai des, dar nu am un program fix și nici foarte mult timp disponibil. Prefer ca în orele pe care le petrec la sală să fiu singur, în felul ăsta dau mult mai mult randament”.

Publicat: 19 iul. 2019, 14:00 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă