EXCLUSIV | Ramona Olaru se plimbă mult vara asta și recuperează tot ce n-a făcut până acum: “Sunt singură și momentan sunt foarte bine așa!”

Publicat: 25 iul. 2023, 15:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ramona Olaru își face viața! Vedeta Antenei 1 a fost “in a pink mood” la avanpremiera filmului Barbie în România și a debordat de sinceritate. Frumoasa blondă ne-a mărturisit pentru Ciao.ro că nu este încă implicată într-o relație și că se bucură de tot ceea ce îi oferă viața și de tot ce nu a reușit să facă până acum. Dar și-a propus să plece în multe vacanțe, să se distreze la fel de mult și să lase loc pentru noul bărbat din viața ei, atunci când acesta va fi să vină.

Ramona, o ținută corespunzătoare, de vară, pentru avanpremiera filmului Barbie în România! Cum te simți?

Mă simt foarte bine! Exact cum mă simt în fiecare zi din viața mea! Pink, lejer și roz și happy!

Cum este vara asta pentru tine?

Este cea mai frumoasă vară din toate cele pe care eu le-am trăit până la această vreme sau cel puțin așa promite!

Ramona Olaru se plimbă mult vara asta și recuperează tot ce n-a făcut până acum

Pleci într-o vacanță?

Plec în mai multe vacanțe, sunt deja organizate, le-am cumpărat pe toate. Momentan am trei vacanțe  pe listă.  Acum m-am întors dintr-una.

Cea mai tare destinație dintre acestea trei,  care îți place cel mai mult?

Până acum mi-a plăcut mult la St.Tropez și o să mai urmeze Cannes, Mykonos, Turcia, o parte, și Ibiza.

Adică ești pusă pe distracție vara asta!

Da! Mi-am promis mie că recuperez lucrurile pe care eu nu le-am făcut până acum, mă distrez, și apoi din toamnă mai vedem ce se mai întâmplă!

Ai zis că ești foarte happy, fericită. Ce să înțelegem de aici?

E de bine pentru că am recuperat tot ce era rău. Dacă vrei să mă întrebi dacă sunt într-o relație, nu. Sunt singură și momentan sunt foarte bine așa. Probabil trebuie să se curețe tot ca să vină pe curat, cine vine!

“Sunt singură și momentan sunt foarte bine așa!”

S-a scris că ești cu cineva!

S-a scris, bine, eu am mai ieșit cu câte un bărbat, că e normal să ies cu un bărbat la masă. Ca să îl cunosc, trebuie să ies cu el.

Normal dar au mai venit așa niște săgeți din partea lui Cătălin (n.r.: Cazacu)!

Păi așa vin mereu!

Cum le primești?

Indiferentă, ca de obicei, pentru că deja cunosc materialul, cunosc gândirea și deja, știi cum e, am o vorba încă de când  am început tot procesul ăsta de vindecare și de trecere prin ce a fost rău, care sună cam așa: „Eu nu mai pot să mă uit în jos, că îmi cade coroana și mă ia amețeala!”. Așa că în situații de genul ăsta nu mă mai pun!

Ce fel de bărbat îți dorești de acum încolo lângă tine? Adică să fii tu fericită, împlinită, mulțumită?

Nu știu dacă pot să îți dau toate detaliile acum despre cum ar trebui să fie bărbatul următor din viața mea dar o să îmi dau seama la momentul respectiv. Eu, așa, în cap am niște chestii dar trebuie să le văd și la el și să văd ce pot accepta și ce se poate schimba.

Deci anul ăsta ți-ai propus să fii fericită și să lași totul să te surprindă!

Nu! De acum să fiu fericită mereu!

Publicat: 25 iul. 2023, 15:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×