Andreea Bălan are un nou iubit celebru? S-au distrat toată noaptea și apoi au mers la mașină

Publicat: 28 mart. 2023, 11:42 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan are un nou iubit celebru? S-au distrat toată noaptea și apoi au mers la mașină.

Deși nu a avut mare noroc în dragoste, focoasa blondină s-a bucurat întotdeauna de atenția reprezentanților sexului puternic, având un trup de sirenă și forme de invidiat.

Andreea Bălan are un nou iubit celebru?

Recent, potrivit Cancan, Andreea Bălan a fost surprinsă în clubul Nuba din Capitală alături de nimeni altul decât Cătălin Cazacu.

Fostul iubit al Ramonei Olaru pare să fi uitat complet de blondina de la Neatza, arătându-se extrem de încântat să se afle în prezența artistei. Cei doi au dansat până târziu în noapte, au râs, s-au îmbrățișat și s-au distrat pe cinste.

Mai mult de atât, vedeta de la Antena Stars ar fi pupat-o pe frunte pe Andreea Bălan, gestul intim stârnind rumoare în jurul lor.La finalul serii, cântăreața a fost acompaniată la mașină de către galantul motociclist.

Andreea Bălan, dezvăluiri din fostele relații

Artista a făcut dezvăluiri din fostele relații. A fost înșelată și părăsită, dar recunoaște și partea ei de vină.

Andreea Bălan a discutat, în podcastul susținut de Gojira, despre relațiile sale amoroase. Mai cu seamă, fosta concurentă de la „America Express”, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul Keo.

„Relația a fost foarte frumoasă. A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională, ca să pot să mă dezvolt în continuare profesional. Pentru că toată atenția mea era pe carieră. Doar că, la un moment dat, eu am crescut, în 8 ani crești mult, m-am dezvoltat ca femeie, și nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Și atunci ne-am despărțit. Cine a plecat? (n.r. Gojira o întreabă cine a plecat primul din relație). Am plecat amândoi! Nu, eu nu mai eram acolo, nu mai eram prezentă, și el a căutat în altă parte”, a mărturisit Andreea Bălan. Citește tot articolul aici.

Publicat: 28 mart. 2023, 11:42 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×