Denise Rifai, sărut pasional cu un prezentator TV! Imaginile momentului din showbiz-ul românesc

Publicat: 11 mai 2023, 13:16 Autor: Camelia Vedete

Denise Rifai a petrecut o noapte alături de un prezentator TV. Cei doi au fost prezenți la deschiderea unui restaurant de pe Litoral.

Sursele CANCAN.RO au dezvăluit faptul că Denise Rifai și Cătălin Cazacu s-au dezlănțuit la o petrecere. La acel moment, prezentatorul TV era logodit cu Ramona Olaru. Cu toate acestea, Denise Rifai nu a spus pas unei nopți fierbinți.

Denise Rifai, sărut pasional cu un prezentator TV!

Aceleași surse au dezvăluit că Denise Rifai și Cătălin Cazacu nu s-au ferit deloc să-și trăiască pasiunea. Și nu s-au lăsat deloc intimidați de numărul mare de persoane prezente în locație. Ar fi plecat din restaurant așa cum au venit.

Tot împreună, ținându-se de mână și alintându-se, precum doi adolescenți, ba chiar și-ar fi petrecut restul nopții împreună, într-un hotel de pe Litoral.

Câteva zile mai târziu, Ramona Olaru a aflat despre escapada logodnicului său, care ar fi negat idila. Pentru a-și demonstra bunele intenții, el ar fi șters-o pe Denise de pe rețelele de socializare. Și a renunțat inclusiv la numărul acesteia de telefon. Culmea ironiei, la o simplă căutare, putem observa că motociclistul a început să o urmărească din nou, pe Instagram, pe Denise, de aproximativ o săptămână.

Denise Rifai a demisionat și a dat postul TV în judecată!

Denise Rifai a demisionat și a dat postul TV în judecată! Ce s-a întâmplat cu emisiunea pe care o prezenta.

CANCAN.RO vă prezintă datele unui proces cu greutate, desfășurat între Realitatea TV și una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, Denise Rifai. Mărul discordiei este emisiunea „Legile puterii”, pe care actuala vedetă de la Kanal D a moderat-o până în 2020 la postul pentru care a activat timp de nouă ani. Jurnalista susține că formatul îi aparține, fiind chiar înregistrat la OSIM, timp în care cei de la Realitatea doresc să demonstreze contrariul.

Între timp, jurnalista a scos actele de la OSIM și a demonstrat în instanță că „Legile puterii” îi este marcă înregistrată. Realitatea TV a modificat valențele emisiunii, schimbându-i numele în “România suverană”. Ulterior, postul de știri a făcut recurs la prima decizie a instanței, termenul următor de judecată fiind pe 6 iunie. CANCAN.RO a contactat-o pe Denise, în vederea obținerii unui răspuns edificator. Însă jurnalista nu a dat curs declarațiilor până la soluționarea definitivă a cazului.

„Până la decizia definitivă a instanței nu pot face niciun fel de declarații!”, a fost reacția lui Denise Rifai, prezentatoarea de la Kanal D. Jurnalista nu a cerut daune celor de la Realitatea TV.

Publicat: 11 mai 2023, 13:16 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă