Despărțire șoc în Antene! Ea l-a anunțat pe TikTok că relația s-a terminat: „Sunt din nou singură”

Publicat: 06 feb. 2023, 12:01 Autor: Camelia Vedete

Despărțire șoc în Antene după acest weekend furtunos! Ea și-a anunțat iubitul pe TikTok că relația s-a terminat și că este din nou singură.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se pare că au ajuns din nou, în pragul despărțirii. În urma unui clip video pe care asistenta de televiziune de la Antena 1, internauții au rămas surprinși de anunțul potrivit căreia vedeta afirmă că nu este o femeie singură.

Despărțire șoc în Antene!

Potrivit postării blondinei, se pare că despărțirea s-a produs din nou. Ramona Olaru a postat pe TikTok un clip video prin care anunță că este singură. Dând semne că relația cu motociclistul a ajuns pe butuci.

„Pregătindu-mă să le spun tuturor băieților din club că sunt din nou singură”, a scris vedeta, în descrierea clipului de pe TikTok.

Unul dintre internauți i-a adresat vedetei următoarea întrebare. „Cazacu știe?”, răspunsul ei fiind: ,,Cine?”.

@ramonao🤞🏼Gettin’ ready to tell all the guys in the club I’am single again! 🤞🏼

♬ Aguante boooooca – Mateo Furtado

Ramona Olaru are probleme mari cu gelozia?

S-au dus vremurile când Cătălin Cazacu era considerat un Don Juan de Centru Vechi. Ajutat de aparițiile TV, dar și de titulatura de motociclist profesionist, acestuia i-a plăcut statutul de gagicar și a profitat din plin de el. Până a dat de Ramona Olaru, actuala sa iubită! Acum, omul nu mai mișcă în front! Sursele CANCAN.RO dezvăluie că Ramona l-a disciplinat total pe Cătălin, care este supervizat în permanență de aproape.

Într-un timp record, Ramona a reușit să transforme nopțile pline de băutură și gagici, alături de Giani Kiriță, Mihai Mitoșeru sau Dan Bittman, în istorie!

Acum Cazacu e numai în vacanță cu iubita la prietenii ei și tot așa. În ciuda faptului că a fost pus cu botul pe labe, blonda de la Antene este conștientă că lupul își schimbă blana, dar năravul ba.

Așa că, imediat ce a scăpat de filmări, fosta iubită a lui Cuza (alt gagicar în pantaloni scurți și bretele 😂😂😂😂) s-a postat de gardă în stațiunea Saturn, acolo unde Antena Stars filmează emisiunea prezentată de Cazacu și Natalia Mateuț. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Publicat: 06 feb. 2023, 12:01 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă