Ramona Olaru are probleme mari cu gelozia? Cum îl supraveghează pe Cătălin Cazacu din umbră

Publicat: 09 aug. 2022, 11:17 Autor: Maria Apostol Vedete

S-au dus vremurile când Cătălin Cazacu era considerat un Don Juan de Centru Vechi. Ajutat de aparițiile TV, dar și de titulatura de motociclist profesionist, acestuia i-a plăcut statutul de gagicar și a profitat din plin de el. Până a dat de Ramona Olaru, actuala sa iubită! Acum, omul nu mai mișcă în front! Sursele CANCAN.RO dezvăluie că Ramona l-a disciplinat total pe Cătălin, care este supervizat în permanență de aproape.

Într-un timp record, Ramona a reușit să transforme nopțile pline de băutură și gagici, alături de Giani Kiriță, Mihai Mitoșeru sau Dan Bittman, în istorie!

Acum Cazacu e numai în vacanță cu iubita la prietenii ei și tot așa. În ciuda faptului că a fost pus cu botul pe labe, blonda de la Antene este conștientă că lupul își schimbă blana, dar năravul ba.

Așa că, imediat ce a scăpat de filmări, fosta iubită a lui Cuza (alt gagicar în pantaloni scurți și bretele 😂😂😂😂) s-a postat de gardă în stațiunea Saturn, acolo unde Antena Stars filmează emisiunea prezentată de Cazacu și Natalia Mateuț. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ce meserie a avut Cătălin Cazacu înainte de a deveni celebru

Cătălin Cazacu nu se sfiește să pună “osul la treabă”. Puțin sunt cei care știu faptul că, în urmă cu mai bine de 11 ani, prezentatorul TV împreună cu un prieten au pus bazele unei firme de securitate.

Cum orice afacere la început de drum cere sacrificii mari, el nu s-a sfiit să îmbrățișeze cu mare devotament meseria de agent de pază.

Cazacu explică exact cum a început totul. “Toată povestea a pornit acum 11 ani, într-un birou mic unde avem dispeceratul. La momentul respectiv, firma avea trei angajați, eu, asociatul meu și un dispecer. Munceam 24 din 24 de ore, ajungeam foarte rar acasă. Noi mergeam la intervenție, noi mergeam la contracte, noi mergeam la încasat. Primi ani așa au fost, abia după am reușit să mai angajăm oameni”, a povestit Cătălin Cazacu

Publicat: 09 aug. 2022, 11:17 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă