Catalin Botezatu despre Mihaela Radulescu: „Uitati-va la ea! Stie fata sa-si aranjeze sanii in decolteu! Gaina batrana face ciorba buna!” VIDEO

Publicat: 18 iul. 2019, 16:52 Autor: D. C. News 3

Catalin Botezatu a comentat in stilul lui caracteristic una dintre tinutele de seara ale Mihaelei Radulescu si s-a axat pe decolteul divei de la Monaco.

Catalin Botezatu despre Mihaela Radulescu: „Uitati-va la ea!” In emisiunea lui Teo de la Kanal D, Catalin Botezatu a fost invitat de la distanta sa comenteze decolteurile vedetelor. Plecat in vacata Botezatu si-a trimis comentariile filmate pe whatsapp si au fost mai spumoase ca de obicei.

Atunci cand i s-au aratat imaginile cu decolteul Mihaelei, Botezatu si-a dat ochii peste cap si efectiv a cazut in adoratie. Si Raluca Badulescu a avut doar cuvinte de lauda la adresa vedetei, dar parca Botezatu chiar s-a intrecut pe sine.

Catalin Botezatu despre Mihaela Radulescu: „Uitati-va la ea!”

„Pai ce pot sa spun despre Mihaela Radulescu? Stiu ca nu toata lumea e de acord cu mine. Dar nu pot sa nu comentez de bine. Intotdeauna gaina batrana a facut o ciorba buna. Pe bune! Uitati-va la ea. Siliconate, nesiliconate, cum or fi ele, dar sunt puse bine, ca acum comentam decolteul, nu? E bine decolteul. Stie fata sa-si aranjeze sanii in decolteu. Ahh, mi-a fugit si palaria cand aude Raduleasca. Mihaelo, Mihaela dragostea mea esti bine.” a comentat el decolteul Mihaelei.

Este cunoscut faptul ca Mihaela Radulescu si Catalin Botezatu sunt prieteni foarte buni de ani de zile si probabil de aici adoratia sincera a designerului fata de ea. Mihaela Radulescu se apropie vertiginos de 50 de ani si se mentine in forma cu diete, sport si ajutorul esteticienilor, decolteul ei fiind clar un atu pe care adora sa-l expuna ori de cate ori are ocazia.

Publicat: 18 iul. 2019, 16:52 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă