Mirela Vaida viata de „cosmar” cu 3 copii mici! „Am multi! Seara ii numar ca pe pui! Merg cu ei la Untold!” VIDEO

Publicat: 24 iul. 2019, 10:53 Autor: D. C. News 3

Este una dintre cele mai simpatice vedete din Romania si vorbeste cu foarte mult umor despre cei trei copii ai ei.

Mirela Vaida viata de „cosmar” cu 3 copii mici. Mirela Vaida si-a schimbat complet viata de cand este mama a trei copii si a iesit de pe sticla si nu se sfieste sa recunoasca faptul ca ii este greu.

Mirela Vaida nu mai este in televiziune dar lucreaza la un nou proiect muzical impreuna cu trupa Zaza Band. Vrea sa revina in circuitul de nunti si petreceri alaturi de noii ei colegi si deja merge la repetitii. Intre timp are grija de cei 3 copii ai ei si incearca sa aiba o viata cat mai normala, dar recunoaste ca nu ii este deloc usor.

Mirela Vaida viata de „cosmar” cu 3 copii mici

Se uita pe Facebook si vede vacantele pe care le facea in urma cu cativa ani cand inca nu avea copiii iar acum se gandeste cu regret ca vara asta a mers doar in satul copilariei ei si cam atat. Cel mai important moment din vara asta pentru Mirela Vaida a fost botezul celui mai mic baietel al ei pe care l-a facut la o piscina din Snagov alaturi de familie si prieteni.

Viata cu 3 copii mici nu este deloc uosara dar Mirela Vaida o face sa para amuzanta cu carisma ei: „Eu le incurc numele baietilor. Seara ma uit sa am 3 capete in pat, nu stiu daca sunt ai mei, daca sunt 3, gata, sunt toti. Stii cum numara mamaia puii seara?

Asta mic plange mereu, e pe senzori, daca il lasi jos vrea in brate. Eu il iau in brate si il mangai si ii zic, „Gata Vladi, gata Vladi” si dupa 10 minute imi dau seama ca e Tudor.”

Daca anii trecuti a fost in vacanta la „Cinque Terre”, acum recunoaste cu o usoara urma de regret in glas ca a mers in vacanta la bunici la „Cinque sate”, acolo unde copiii ei au petrecut cateva zile alaturi de bunici.

Toate planurile Mirelei sunt legate de copii dar a reusit sa isi planifice si doua ore de concert doar pentru ea, atunci cand va merge la Untold la concertul lui Robie Williams:

„Ma duc la Untold cu copiii. M-am interesat, sunt casti pentru copii dar m-am interesat si nu te lasa cu copil pana in 6 ani. O sa ii las pe toti 3 la soacra-mea si ma duc si eu sa-l vad pe Robie ca 2 ore nu s-o intampla nimic.

Plecam cu masina cu noaptea in cap, pe la 5-6 si sper sa ajungem la 12. O sa facem opriri o gramada. Nu prea incap copiii in masina, dar nu am ce sa fac.”

Publicat: 24 iul. 2019, 10:53 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă