Mihai Traistariu, de urgenta la spital. Ce a patit cantaretul

Publicat: 21 Mar. 2019, 10:10 News 3

Unul dintre cei mai simpatici cantareti romani a avut parte de un incident dureros.

Mihai Traistariu a trait momente de panica in urma cu ceva timp, iar abia acum a simtit nevoia sa vorbeasca despre acel episod neplacut din viata sa.

Astfel, cantaretul a recunoscut ca in urma cu 2-3 luni acesta a avut parte de clipe dureroase atunci cand a cazut pe gheata si a reusit sa-si rupa mana, ajungand de urgenta la spital.

Mihai Traistariu, de urgenta la spital

Mihai Traistariu, de urgenta la spital

Durerile au fost mari si chiar si acum, la cateva luni distanta, inca se resimt, pentru ca recuperarea dureaza mai mult, astfel ca trebuie sa stea linistit si sa astepte ca mana sa se vindece.

In plus, acesta a refuzat sa i se puna mana in ghips, asa cum ar fi trebuit, pentru a se evita complicatiile, motiv pentru care si acum se chinuie cu durerile acute.

„Mi-am rupt mâna în ianuarie, am căzut pe gheaţă, nu am pus-o în ghips. Încă mă mai doare” a spus Mihai Traistariu, potrivit Libertatea.

Mihai Traistariu a devenit vegetarian

Artistul face schimbari radicale in noul an si in viata sa, astfel ca s-a decis de scurt timp sa devina vegetarian, si incearca sa se tina cat mai bine de noua rutina.

„Prima zi fără carne. Aseară m-am hotărât să devin vegetarian. Pentru a două oară în viață. Ziua de azi a decurs normal. Două ouă fierte dimineață și o cafea. La prânz am mâncat în fugă, la mall în București: fasole, salată de varză, salată de vinete, pâine, prăjitură, apa plată.

Seara, pe la 19.00: brânză cu mămăligă și smântâna, cartofi gratinați, clătite cu dulceață, suc. Ce ușor e! Ce atâta carne? Motivul meu e simplu și are strictă legătură cu ființele vii și cu dreptul lor la viață. Atât.

Vorba Irinei Loghin:”da’ ce ?! … eu mănânc cadavre ?”. #vegetarian #sănătate #tinerețe #frumusețe. Tot ce am de făcut acum e să-mi calculez cu precizie necesarul de vitamine și minerale și să suplinesc acel B12 care nu prea iese la socoteală, ca să nu am carențe. Simplu ca bună ziua”, a scris Mihai Traistariu pe contul de Facebook.

Publicat: 21 Mar. 2019, 10:10 News 3
Pe aceeași temă