Cine e antrenorul Simonei Halep. Jucatoarea de tenis a confirmat ca a semnat cu EL

Publicat: 20 Mar. 2019, 20:20 Vedete

Vesti bune pentru fanii jucatoarei de tenis care a cazut pe locul 3 WTA. Si totul dupa ce s-a simtit lipsa unui antrenor care sa o consilieze.

Cine e antrenorul Simonei Halep. Jucatoarea de tenis a confirmat ca a semnat cu Daniel Dobre. Jucatoarea de tenis a condirmat ca va merge si la turneul de la Miami. Ben Rothenberg, jurnalistul New York Times, a anunțat că Simona Halep l-a angajat full-time pe Daniel Dobre.

Echipa Simonei Halep a confirmat informația. Daniel Dobre si jucatoarea de tenis nu sunt la prima colaborare. Cei doi au mai lucrat in urma cu patru ani, in perioada 2015-2017. El o insotea pe Simona Halep la anumite turnee la care australianul Darren Cahill nu mergea.

Cine e antrenorul Simonei Halep

Antrenorul Daniel Dobre se afla deja la Miami, alaturi de Simona Halep. Cei doi s-au fotografiat impreuna pentru a confirma informatia catre fani. El ar fi singurul antrenor român căruia Halep îi solicită sfaturi tehnice.

Cine e Daniel Dobre

Antrenorul Simonei Halep are 50 de ani. Este poreclit Birca si a fost un bun jucator de tenis. Pe 29 septembrie 1989, Dobre atingea cel mai bun loc din carieră, 832 ATP la simplu, potrivit Libertatea. Dar si-a intrerupt brusc cariera de jucator de tenis.

TABLOU VIRTUAL SIMONA HALEP la Miami:

Tur 1: Liber
Tur II: Johanna Larsson
Tur III: Lesia Tsurenko
Optimi: Daria Kasatkina / Venus Williams
Sferturi: Elina Svitolina / Serena Williams
Semifinale: Sloane Stephens / Karolina Pliskova
Finala: Naomi Osaka / Angelique Kerber

Publicat: 20 Mar. 2019, 20:20 Vedete
Pe aceeași temă