Smiley a făcut o pasiune secretă pentru Theo Rose, noua lui colegă de la Vocea României? ”Îmi place de când era…”

Publicat: 28 iun. 2022, 20:35 Autor: Dora Bazavan Vedete

Smiley este foarte încântat de noul sezon al show-ului de la Pro TV, Vocea României, acolo unde împarte acum același scaun de antrenor cu simpatica și talentata Theo Rose. Așa că e totul numai un zâmbet pentru că abia așteaptă să vadă cum se vor înțelege în alegerile pe care le vor face la emisiune. Am aflat, la cald, toate detaliile!

Reporter: Smiley, cum ești acum, cum o să fie acest nou sezon, cu colegii tăi, antrenorii?

Pentru mine e foarte “exciting” din foarte multe puncte de vedere. În primul rând, pentru că sunt pe un scaun dublu, în al doilea rând pentru că sunt pe un scaun dublu cu Theo  Rose, care mie îmi place de când era ea mică. Și, în al treilea rând, că a venit și Denis de la The Motans. Și va fi cu atât mai interesant pentru că nu îl cunosc atât de bine. Și în al patrulea rând, că mă întâlnesc cu colegii mei deja cunoscuți, cu Irina și cu Tudor. Și, evident, că  fac echipă foarte bună  în continuare cu Pavel Bartoș la o emisiune. Nu ne-am mai văzut de mult, ce-i drept, de o lună, de când s-a terminat „Românii au talent”.

Cum e să împarți acest scaun dublu cu Theo Rose? O să vă mai sfătuiți, schimbați păreri?

Sunt foarte entuziasmat! Mie îmi plac schimbările, îmi plac lucrurile noi, îmi plac provocările noi. Și abia aștept să văd cum se va desfășura. Nu știu cum se va desfășura efectiv, nu știu dacă vom avea păreri diferite, cu siguranță vom avea, și nu știu  cum ne vom înțelege atunci când vom avea păreri diferite, atunci când vom avea  aceeași părere, avem aceeași părere, deci e clar. Nu știu! Cred că  va fi foarte bine! Cred că o să fim o echipă foarte puternică!  Asta sigur!

”Mi-am lăsat părul lung pentru că vroiam să îmi fac o dambla din adolescență”

Cum o să punctezi în acest sezon concurenții de la „Vocea României”? Din ce punct de vedere?

Emoția mă interesează pe mine, timbrul vocal, ce îmi transmite mie efectiv. Pentru că dacă eu simt, înseamnă că și oamenii de acasă simt. Iar dacă Theo va fi de  acord cu mine sau dacă va întări ceea ce cred, atunci înseamnă că  sunt pe drumul cel bun. Invers nu știu cum o să fie, dar cu siguranță voi face concesii pentru că așa trebuie să fie.

Smiley, nu pot să nu remarc că arăți așa ca la începutul cariereri tale, adică te-a întinerit foarte tare frezura, noul look! Ești foarte fresh!

Da, mulțumesc! Și eu am remarcat treaba asta! Mă simt bine, mă simt fresh!

Ce anume te-a determinat să faci schimbarea asta?

Pur și simplu cred că era de ajuns! Eu mi-am lăsat părul lung pentru că vroiam să îmi fac o dambla din adolescență. Nu am apucat să mi-l las atunci și am zis, „Hai, mă, să mi-l las!”. După care, nu am vrut să mi-l las atât de mult! Apoi m-am chinuit un an să îl las să crească. Și după aia, parcă îmi părea rău de el să îl dau jos. La un moment dat am zis „Gata, ajunge!”. E greu de întreținut! Așa am simțit să fac această schimbare de look! Eu mă tund la Florin Noje.

Tot la el mi-am făcut și freza asta când eram mai tânăr. Și am văzut la un moment dat în salonul lui o fată care și-a tăiat părul, în coadă, și l-au pus deoparte. Și l-am întrebat “Dar de ce l-ați pus deoparte?”. Există o organizație care  se numeste Renașterea și care colectează păr pentru peruci pentru oamenii bolnavi de cancer, care trec prin chimioterapie și au problema asta a căderii părului. Și mi s-a părut atât de mișto, că am zis când mă tund, vreau să-l dau și eu. Mi se pare că măcar atât pot să fac!

Smiley și Gina Pistol vor pleca într-o vacanță

Care a fost reacția Ginei când te-a văzut așa?

I-a plăcut!

Nu știa că te tunzi?

Ba da, știa! Vorbeam de mult despre treaba asta, vorbeam de ceva vreme de schimbarea asta. Ce să zic? Fiică-mea a trecut peste asta ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, deci totul e ok! Și acasă. Sunt în siguranță!

Cum arată vara asta pentru tine?

Foarte aglomerată! Am început deja Vocea României, am foarte multe concerte și sper să am timp să mai fiu și prin studio, mai trebuie să plec și pe afară, în străinătate.

Mergeți în vacanță cu familia?

S-ar putea să am vreo 5 zile de vacanță, dar atât. În rest, am sesiuni de scrieri pe afară, treabă multă!

 

 

Publicat: 28 iun. 2022, 20:35 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă