Ce mesaj tranșant i-a transmis fiul lui Reghecampf, tatălui său! “Ai murit….”

Publicat: 11 oct. 2021, 12:45 Autor: Dora Bazavan Vedete

Bomba apărută în presă cum că amanta lui Reghe ar fi însărcinată și peste 6 luni l-ar face tată din nou a lăsat multe scântei în urmă! În plus, declarația oficială a lui Laurențiu Reghecampf despre divorț, oferită exclusiv pentru Cancan, a pus pe jar din nou pe toată lumea, inclusiv pe celebra impresara de fotbaliști, Anamaria Prodan Reghecampf.

Aceste reacții au generat  sentimente intense în familia lui Reghe, în mod special în ceea ce îl privește pe juniorul sau, fiul lui și al Anei, Laurențiu, care își vedea tatăl că pe o icoană.

Mănat de emoții și supărare, Laurențiu Reghecampf junior a postat pe pagina lui de Instagram o poză alb negru cu tatăl său, însoțită de un mesaj dur. “Ai murit pentru mine forever (n.r.: pentru totdeauna)”.

Juniorul a făcut o postare în care a declarat că hakerii i-ar fi spart contul de Instagram și au postat acel mesaj.

Se pare că Soarele Anamariei Prodan a apus, de vreme ce Laurențiu Reghecampf a recunoscut public ruptura dintre ei și faptul că a depus actele de divorț, fiind dispus să își refacă din nou viața alături de femeia care în curând îi va dărui un copil.

 ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, că expunere publică, la carieră construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu există interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a fost declarația oficială pe care a antrenorul Laurențiu Reghecampf oferit-o despre divorț, exclusiv pentru CANCAN.RO.

 

 

Publicat: 11 oct. 2021, 12:45 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă