Cum a fost surprins Viorel Lis cu amanta! ”Erau foarte tandri… ”

Publicat: 17 Dec. 2019, 09:39 Vedete

Dacă în prezent toată lumea îi știe pe Viorel și Oana Lis ca un întreg, o familie sudată, lucrurile nu au stat mereu așa.

Viorel Lis era încă primar al Capitalei atunci când a început aventură cu Oana, care atunci avea numai 18 ani. Însă, lucrurile erau mai și mai complicate decât diferența de vârstă. Lis avea o relație de 16 ani în acel moment!

Puțini sunt însă cei care își aduc aminte de fosta soție a lui Lis, Tudora Gheorghe, femeia care i-a dăruit lui Viorel Lis o față. Tudora și Viorel au divorțat, iar în urmă lor a rămas un scandal monstru,

”Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluție. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, și a durat vreo două săptămâni până ne-am împăcat.

Pe urmă s-a combinat cu puștoaică de 18 ani, atât avea Oana (n.r. – Oana Lis) când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problema cu soția lui și nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie și acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNȚ-CD, sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorțat, el a depus cererea”, a spus fosta soție a lui Viorel Lis cu ceva vreme în urmă.

Mai mult decât atât, se pare că obiceiurile lui Viorel Lis mor greu, astfel că, acesta se pare că a înșelat-o și pe Oana.

În urmă cu câțiva ani, paparazzi l-au surprins pe Viorel într-un restaurant din Capitală, luând cina la lumina lumănărilor alături de o frumoasă domnișoară, Cristina. La acea vreme, presa mondenă specula că fostul edil ar părăsi-o pe Oana, în condițiile în care Lis i-a dăruit domnișoarei un inel, sărbătoriind evenimentul cu șampanie.

În ciuda escapadelor sale, Viorel Lis este și în prezent cu Oana, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de atâția ani.

 

Publicat: 17 Dec. 2019, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă