Andreea Tonciu, șocată de zvonurile divorțului nașilor Prodan-Reghecampf! “Ei se iubesc enorm de mult!”

Publicat: 17 iun. 2021, 16:01 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Tonciu, fina Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf, a fost luată prin surprindere de ceea ce a apărut azi în presă și anume confirmarea divorțului dintre celebrii ei nași!

Tonciu nu crede că este posibil ca nașii ei de cununie să se despartă, deși de-a lungul timpului au existat zvonuri din ce în ce mai dese despre faptul că mariajul celor doi atârnă de un fir de ață!

Andreea Tonciu este  cu atât mai șocată cu cât săptămâna trecută a fost la reședința nașilor ei de la Snagov și atât Reghe cât și Anamaria Prodan păreau să fie în regulă, mai ales că s-au pupat și îmbrățișat pe toată perioada șederii finilor la ei acasă!

“Toată lumea mă sună să-mi spună, dar, crede-mă, este o informație foarte falsă. Eu săptămâna trecută am fost la ei la Snagov și sunt foarte-foarte bine. Săptămâna trecută au făcut și nunta de 15 ani, nu au cum! Astea sunt niște bârfe foarte proaste! Ei se iubesc foarte-foarte mult! O să o sun și eu pe nașa! Exclus să cred așa ceva! Din contră, am văzut că se iubesc foarte mult! Stăteau nonstop împreună, se luau în brațe, se pupau! Crede-mă, nu este adevărată informația! Ei se iubesc enorm de mult!”, a declarat Andreea Tonciu pentru Ciao.ro!

În toamna anului 2016, Andreea Tonciu a făcut nunta cu alesul inimii ei, Daniel Niculescu. Nașii lor de cununie au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

 

Publicat: 17 iun. 2021, 16:01 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă