Simona Halep cauta antrenor. De ce nu o cauta nimeni sa colaboreze cu ea

Publicat: 09 Mar. 2019, 18:11 News 2

Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells, competiţie pe care a câştigat-o în 2015, după ce a treut lejer de Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4.

Simona Halep cauta antrenor. Jucatoarea de tenis (27 de ani, 2 WTA) s-a răzgândit în ceea ce priveşte noul antrenor. Deşi era gata să continue singură, după experienţa ratată cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanţa a anunţat acum, aflată la Indian Wells, că îşi caută un antrenor cu care să colaboreze pe termen lung.

Românca a anunţat că a demarat căutările pentru cel care să-l înlocuiască pe australianul Darren Cahill. „Caut un antrenor, mă gândesc să iau un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe lista. Este o nouă provocare, dar nu îmi este uşor, aşa că voi lua o decizie”, a spus Simona Halep, la Indian Wells.

Simona Halep cauta antrenor in continuare

  • Printre numele vehiculate ca posibile variante s-a numărat şi Sascha Bajin, fostul antrenor al americancei Naomi Osaka, pe care a ajutat-o să câştige două turnee de Mare Şlem.
  • Simona Halep s-a despărţit de Darren Cahill în luna noiembrie a anului 2018. De atunci, aceasta a încercat o colaborare cu belgianul Thierry van Cleemput, dar nu a funcţionat.

Simona Halep, afacere cu genti inca din anul 2018

Simona Halep cauta antrenor. De ce nu o cauta nimeni sa colaboreze cu ea
Simona Halep cauta antrenor. De ce nu o cauta nimeni sa colaboreze cu ea

Dupa afacerile imobiliare si cafeneaua SH din Constanta, jucatoarea isi incearca norocul intr-un nou domeniu. Si mai exact, in lumea modei sportive. Simona Halep are afacere cu genti care au legatura cu Roland Garros. Aceasta a castigat primul titlu de Grand Slam in 2018. Acum, gentile pe care le scoate pe piata vor purta numele turneului castigat de ea. In plus, gentile sunt inscriptionate cu brandul SH.

Conform bugetul.ro, prima geanta a fost deja lansata. Simona Halep a apelat la producatorul roman de produse din piele Maff. Pana in prezent, Simona Halep si-a investit banii in diverse afaceri. Pe langa cafeneaua din Constanta, Simona Halep mai are si un hotel la munte unde turistii merg des.

Publicat: 09 Mar. 2019, 18:11 News 2
Pe aceeași temă