Simona Halep, victorie la Indian Wells. Mesajul ei inspirational pentru femei a devenit viral: „Este o mare zi pentru noi, femeile”

Publicat: 09 Mar. 2019, 11:20 News 3

Românca are nevoie de o prezenţă în finală pentru a avea şanse matematice de a reveni pe prima poziţie WTA la finalul acestui turneu.

Simona Halep, victorie la Indian Wells. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a transmis un mesaj femeilor după calificarea în turul trei al turneului de la Indian Wells, precizând că „nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe”, ci și femeile pot realiza orice.

„Ştiu că am mulţi fani aici. Simt dragostea lor, aprecierea. De asta joc un tenis bun de fiecare dată când vin aici. E o adevărată plăcere. Este o mare zi pentru noi, femeile. Eu am comandat un buchet de flori pentru mama. În România e o zi importantă.

Simona Halep, victorie la Indian Wells – mesaj viral

Şi în fiecare an sunt aici, aşa că sunt puţin tristă că nu pot sărbători, dar voi avea apoi timp. Cred că femeile pot vedea şi trebuie să creadă că pot face orice. Putem realiza orice. Putem fi femei de succes, nu există limită.

Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe. Şi noi, femeile, putem realiza orice. Cred că se pot inspira din cariera mea. Dacă nu renunţi niciodată, atunci poţi reuşi orice”, a spus Simona Halep, după victoria cu Barbora Strycova.

Rezultate Simona Halep la Indian Wells

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA de la Indian Wells (California), după ce învins-o pe cehoaica Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4.

Cotată cu şansa a doua la trofeu, românca a avut nevoie de 86 de minute pentru a se califica pentru a şaptea oară în carieră în turul al treilea al turneului din deşertul californian, acolo unde va juca împotriva unei sportive din afara primei sute mondiale, Kateryna Kozlova (114 WTA, Ucraina), autoarea unei mari surprize în faţa bielorusiei Aliaksandra Sasnovich (cap de serie 31), scor 6-4, 2-6, 6-0.

Simona Halep, locul 2 WTA

Doua mari nume ale tenisului feminim nu au vesti bune legate de pozitia Simonei Halep in clasamentul WTA si cred ca aceasta va avea un declin.

Simona Halep isi traieste visul in acest moment, fiind pe primul loc in lume pentru ak doilea an consecutiv, insa sunt persoane de parere ca asta nu se va intampla si in 2019.

Una dintre persoanele care afirma acest lucru este Chris Evert, o fosta mare jucatoare de tenis din SUA, si este sigura a o alta tenismena ii va lua locul. Afla detalii aici!

Publicat: 09 Mar. 2019, 11:20 News 3
Pe aceeași temă