Simona Halep, probleme la Australian Open. Mama sportivei s-a speriat: „Tremuram toata!”

Publicat: 08 Jan. 2019, 13:21 News 3

Presa internationala este fascinata de romanca noastra care a reusit sa faca o performanta incredibila in tenis, in ultimii ani.

Simona Halep a avut probleme la Australian Open. Sportiva le-a marturisit jurnalistilor de la The Guardian lucruri bune, dar si mai putin bune din cariera ei. Au vorbit despre participarea la Roland Garros si despre Australian Open.

Simona Halep a vorbit si despre problemele pe care le-a avut in cariera. Momente grele care i-au afectat sanatatea fizica, dar si cea psihica. Momentele in care parintii sai au stat cu sufletul la gura cand o vedeau ca se suprasolicita.

Simona Halep a plans pentru succes

„Până acum, tot ce am făcut a fost pentru tenis. Nu a contat nimic altceva și de aceea am suferit. Acum nu mai e presiune. Mă simt mai bine. Dacă nu câștigam Roland Garros, nu aș fi fost la fel de relaxată. Mi s-a luat o greutate mare de pe umeri. M-am dedicat 100% tenisului timp de mulți ani.

Acum am început să mă bucur mai mult de viață! Ies în oraș, îmi fac prieteni și sunt mai deschisă. Înainte să câștig Roland Garros eram mai concentrată. Să câștig a fost cel mai bun lucru! Am plâns pentru că a fost ceva incredibil. Tot ce am visat a devenit realitate. Toți cei pe care îi iubesc erau acolo când am ridicat trofeul. A fost cel mai bun moment pe care l-am avut. Poate că râmâne cel mai bun. Dar să vedem ce va fi. Poate în viitor voi avea mai multe.

Nu mă așteptam ca Sloane Stephens să joace așa bine pe zgură. Am zis că trebuie să încerc ceva nou, să fiu mai agresivă. Am avut încredere că voi reuși”, a declarat Simona Halep pentru The Guardian.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Jan. 2019, 13:21 News 3
Pe aceeași temă