Andreea Berecleanu, pasionata de medicina. Vedeta isi ‘doftoricea’ bunicii la 12 ani

Publicat: 08 Jan. 2019, 11:39 Vedete

Cu toate ca acum are alta meserie, vedeta tv a marturist ca, in copilarie, era atrasa de lumea doctorilor care vindeca oameni.

Andreea Berecleanu era pasionata de medicina. La varsta de 12-13 ani, aceasta era extrem de atenta cand intalnea un medic. Ori de cate ori era in prezenta unui cadru medical, Andreea Berecleanu era atenta la ce face acesta si ii punea intrebari legate de aceasta specializare.

Vedeta tv sustine ca, datorita celor intrebate si raspunsurilor primite, isi mai ajuta bunicii in copilarie. Aceasta a invatat sa le faca injectii si ii ajuta ori de cate ori aveau nevoie.

Andreea Berecleanu, pasionata de medicina

„La început, nu am știut că voi ajunge jurnalist și la 12-13 ani, având foarte mulți medici în familie, am cerut foarte insistent să mi se explice cum se împarte musculatura, cum se face o injecție, cum se ia o tensiune.

Bineînțeles că aveam sprijinul și acordul bunicilor mei de a aplica toate cunoștințele pe ei, pentru că erau deja persoane în vârstă și făceam lucrurile astea și le-am făcut pe o perioadă de câțiva ani, probabil cu gândul ascuns sau neascuns de a da la Medicină. Le-am făcut injecții de care aveau nevoie, dar știam exact ce să fac”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Jan. 2019, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă