Andreea Berecleanu, pasionata de medicina. Vedeta isi ‘doftoricea’ bunicii la 12 ani

Publicat: 08 ian. 2019, 11:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cu toate ca acum are alta meserie, vedeta tv a marturist ca, in copilarie, era atrasa de lumea doctorilor care vindeca oameni.

Andreea Berecleanu era pasionata de medicina. La varsta de 12-13 ani, aceasta era extrem de atenta cand intalnea un medic. Ori de cate ori era in prezenta unui cadru medical, Andreea Berecleanu era atenta la ce face acesta si ii punea intrebari legate de aceasta specializare.

Vedeta tv sustine ca, datorita celor intrebate si raspunsurilor primite, isi mai ajuta bunicii in copilarie. Aceasta a invatat sa le faca injectii si ii ajuta ori de cate ori aveau nevoie.

Andreea Berecleanu, pasionata de medicina

„La început, nu am știut că voi ajunge jurnalist și la 12-13 ani, având foarte mulți medici în familie, am cerut foarte insistent să mi se explice cum se împarte musculatura, cum se face o injecție, cum se ia o tensiune.

Bineînțeles că aveam sprijinul și acordul bunicilor mei de a aplica toate cunoștințele pe ei, pentru că erau deja persoane în vârstă și făceam lucrurile astea și le-am făcut pe o perioadă de câțiva ani, probabil cu gândul ascuns sau neascuns de a da la Medicină. Le-am făcut injecții de care aveau nevoie, dar știam exact ce să fac”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, in sala de operatii

Andreea Berecleanu, pasionata de medicina. Vedeta isi 'doftoricea' bunicii la 12 aniVedeta sustine ca pasiunea ei pentru medicina nu s-a stins, in timp. Din fericire, are un sot chirurg plastician care ii arata tehnici noi si o lasa sa stea in sala de operatii.

„Și acum stau în sală la operații, de chirurgie plastică, la soțul meu, fără să am nici un fel de problemă”, a precizat Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, indragostita de literatura

Andreea Berecleanu, pasionata de medicina. Vedeta isi 'doftoricea' bunicii la 12 aniDin fericire (sau nu, nu se stie ce medic bun iesea), Andreea Berecleanu si-a gasit vocatia. S-a indragostit de literatura si a optat sa isi continue studiile departe de Facultatea de Medicina.

„Însă am iubit mai mult literatura română și franceză și m-am dus în zona de filologie mai mult decât dorința de a merge spre medicină. Nu am mai făcut injecții din acel moment și m-am focusat strict pe treaba asta, sunt convinsă că, dacă ar fi nevoie, cred că mi-ar mai trebui niște cursuri înainte, așa cum le am făcut în copilărie”, ne-a spus Andreea Berecleanu.

Publicat: 08 ian. 2019, 11:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă