Tipul asta s-a lasat atacat de un urs polar in mijlocul salbaticiei! Cum s-a terminat totul dupa ce animalul a devenit nervos?! Experiment nebunesc

Publicat: 08 ian. 2019, 11:17 Autor: D. C. Life

Ursul polar de sute de kilograme s-a napustit cu toata forta asupra custii in care cameramanul BBC se refugiase si filma tot ce se intampla.

Tipul asta s-a lasat atacat de un urs polar in mijlocul salbaticiei! Gordon Buchanan, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de documentare de la BBC Earth a fost protagonistul unui episod dramatic.

Pentru ca sunt unele dintre cele mai putin studiate animale in mediul lor natural, cameramanul BBC a decis sa incerce sa castige increderea unei familii de ursi polari si sa petreaca in apropierea lor mai bine de 1 an pentru a-i studia si a obtine informatii valoroase despre ei.

Pentru inceput prima intalnire a fost una extraordinar de curajoasa si toata lumea avea emotii in legatura cu ceea ce s-ar putea intampla. Gorgon Buchanan s-a inchis intr-o cusca foarte rigida cu peretii transparenti si a asteptat animalul sa se apropie de el. Nu a durat mult pana cand ursul polar l-a mirosit si si-a dat seama ca ar putea fi vorba de o „gustare” pe cinste.

Tipul asta s-a lasat atacat de un urs polar in mijlocul salbaticiei!

Cusca foarte mica il izola pe om de fiara infometata care s-a apropiat rapid de el si a inceput sa impinga cusca pentru a ajunge la el. Ursul urias care depasea lejer 600 de kilograme a incercat din rasputeri sa impinga cusca si sa o deschida. In tot acest timp cameramanul BBC statea inchis la doar cativa centimetri de coltii uriasi ai ursului care l-ar fi putut sfasia intr-o secunda in cazul in care cusca ar fi cedat.

Ursul urias a facut tot posibilul sa sparga cusca dar si-a dat seama rapid ca efortul de care era nevoie pentru a patrunde in cusca si a se alege cu o masa pe cineste ar fi fost prea mare iar consumul de calorii urias l-a facut sa renunte.

Publicat: 08 ian. 2019, 11:17 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă