Predictii despre 2019, facute de un mare vrajitor din Mexic! E socant ce spune barbatul ca s-ar putea adeveri in acest an

Publicat: 08 Jan. 2019, 11:18 Viral

Un barbat supranumit marele vrajitor al Mexicului a facut cateva previziuni socante despre anul 2019.

Misticul s-a autoproclamat drept mare vrajitor si a dezvaluit anumite predictii despre 2019. Acesta a sustinut chiar o traditionala conferinta de presa in acest sens, de Anul Nou, fiind foarte cunoscut in Mexic.

Predictii despre 2019 facute de vrajitorul din Mexic!

Barbatul este convins ca presedintele american Donald Trump va merge inainte cu planul sau de a construi controversatul zid care delimiteaza granita dintre Statele Unite si Mexic. Pe lista sa de predictii despre 2019 s-a mai numarat si cea a anumitor calamitati. Mai exact, cele doua tari vor fi lovite de multe uragane, in special SUA.

Predictii despre 2019, facute de un mare vrajitor din Mexic

Desi e celebru in Mexic, mai ceva ca actorii de telenovele, vrajitorul nu a dat intotdeauna dovada de exactitate, pentru ca de cateva ori nu a nimerit previziunile. Totusi, acest lucru nu are nicio importanta, pentru ca e un personaj foarte indragit in tara sa.

Potrivit spuselor acestuia, Donald Trump nu va face rost de banii necesari ca sa ridice zidul dintre cele doua tari. De asemenea, Antonio Vazquez, in varsta de 77 de ani, a continuat lista sa cu preziceri dupa ce o asistenta l-a ajutat sa risipeasca spiritele malefice aflate in incaperea plina cu reprezentanti ai presei si invitati.

Marele vrajitor al Mexicului a facut si predictii despre 2019 intr-o nota mai sumbra, dupa cum ii indicau cartile sale de tarot. „Nu va face zidul. Marti sau miercuri vom avea o problema grava legata de nebunia lui Trump care insista sa construiasca un zid la granita. Dar nu-l va construi, pentru ca nu va primi banii necesari, va intari doar pe ici, pe colo, barierele care sunt deja la granita”, a spus misticul mexican Antonio Vazquez.

„Vor fi uragane, mai multe anul acesta, le vom resimti prin lunile iulie, august si septembrie. Anul acesta vor fi noua. E interesant ca vor lovi cel mai rau in Cuba si in Miami”, a mai spus vrajitorul autoproclamat.

(sursa: dailytimes.com)

Publicat: 08 Jan. 2019, 11:18 Viral
Pe aceeași temă