Prezentatorul ‘Risti si castigi’ are cancer pancreatic in stadiul patru. Alex Trebek e terminat! VIDEO

Publicat: 09 mart. 2019, 15:45 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Vesti proaste pentru celebrul prezentator tv pe care toata tara sa natala il indrageste si il urmareste constant. Sufera de o boala nemiloasa.

Prezentatorul ‘Risti si castigi’ are cancer pancreatic in stadiul patru. Alex Trebek e terminat de frica, dar spera la o minune. Anuntul vestii triste a fost facut chiar de catre prezentatorul ‘Risti si castigi’, pe contul sau oficial de YouTube. Conform American Cancer Society, un bolnav de cancer pancreatic in stadiul patru are o rata de supravietuire de 9% pentru 5 ani.

Alex Trebek este prezentatorul ‘Risti si castigi’ inca din anul 1984. A fost anul de debut al emisiunii concurs, format ce in Romania a fost prezentat de Mihai Calin, la PRO TV, in urma cu multi ani. Din nefericire, de cancer pancreatic sufera si un prezentator TV din Romania, Leonard Miron.

Prezentatorul ‘Risti si castigi’ are cancer pancreatic VIDEO

  • „Acum, in mod normal, prognoza pentru aceasta boala si acest stadiiu nu este incurajatoare. Dar eu voi lupta cu aceasta boala. Si voi continua sa muncesc.
  • Am spijinul, ajutorul si dragostea familiei, prietenilor si a colegilor. Cu ajutorul rugaciunilor voastre am de gand sa pacalesc statistica de supravietuire a cancerului de pancreas in stadiul patru.
  • Cat despre munca, trebuie sa continui sa prezint ‘Risti si castigi’. Nu de alta, dar mai am contract pe trei ani (n.r. a spus in gluma). Asa ca va rog sa ma ajutati. Va rog sa pastrati credinta si apoi voi castiga. Vom castiga cu totii”, a marturisit Alex Trebek pe YouTube.

Directorul Sony Pictures Television, Mike Hopkins, sustine ca boala nu ii va afecta cariera prezentatorului ‘Risti si castigi’. „Daca cineva poate invinge boala e Alex! Are parte de tot sprijinul nostru in aceasta perioada”, a spus Mike.

Colegii de breasla sunt socati de aceasta veste. Toti il incurajeaza si ii ofera sprijinul lor in lupta impotriva cancerului, informeaza edition.cnn.com.

Ceaiul care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Cum îl prepari afli doar aici!

Publicat: 09 mart. 2019, 15:45 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă