Andreea Esca a vorbit despre vloggeri. Ce parere are despre meseria pe care si fiica ei o practica VIDEO

Publicat: 09 Mar. 2019, 15:16 News 3

Prezentatoarea jurnalului de stiri de la ora 19, de la PRO TV, a marturisit ca ii admira pe tinerii care, in ziua de azi, sunt toti vloggeri.

Andreea Esca a vorbit despre vloggeri, meserie pe care o practica si Alexia Eram. Ea a dat-o de gol pe Andreea Esca in public ca a fost prinsa de copii, facand sex cu sotul ei. Stirista sustine ca meseria de vlogging este destul de grea, dar si extrem de solicitanta.

Andreea Esca, care detine si revista AlistMagazine, ii promoveaza tot mai des pe acesti vloggeri. In editia de primavara, vedeta PRO TV a vorbit pe larg despre acest trend pentru ca toata lumea sa poata intelege ce este acest fenomen al internetului.

Andreea Esca a vorbit despre vloggeri

  • „Avem un articol foarte simpatic cu frații Vlad și Cristi Munteanu, Tequila (Bianca Adam) sau Selly. Sunt niște oameni care s-au dezvoltat foarte repede și foarte interesant, cel puțin pentru noi care suntem o generație mai conservatoare. Am vrut să înțelegem cine sunt, de unde au venit și ce fac ei.
  • Eu cred că trebuie să știi ce se întâmplă în jurul tău. Trăim într-o lume în care dacă suntem jurnaliști trebuie să înțelegem tot ce se întâmplă în jurul nostru. Chiar dacă sunt oameni care nu sunt de acord cu ce fac ei, acest fenomen există și trebuie să-l lămurim.
  • Mie mi se par niște tineri care muncesc foarte mult. Nu este deloc o jucărie și nu este deloc o glumă să stai zilnic să filmezi, să montezi și să te gândești la alt subiect care să fie urmărit. Nu e deloc ușor să faci să se uite foarte mulți oameni la tine. Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu.
  • Este mult mai pe repede înainte ce fac ei. Totul este acum, în această secundă.
  • Cred că sunt altele subiectele de interes și cred că se adresează și un unui alt target. Nu cred că au nevoie de atât de multă documentare. E un alt tip de a comunica, dar cred că este pe limba acelora care-i urmăresc”, a marturisit Andreea Esca pentru paginademedia.ro.
Publicat: 09 Mar. 2019, 15:16 News 3
Pe aceeași temă