Andreea Esca si fiul lui Alexandru Arsinel, relatie romantica. Cei doi au format un cuplu

Publicat: 18 ian. 2019, 11:08 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Cele doua vedete s-au indragostit si au avut o relatie in perioada in care erau la liceu, in urma cu multi ani.

Andreea Esca si fiul lui Alexandru Arsinel, relatie romantica. Cei doi s-au cunoscut in clasa a IX-a. Au avut o relatie lunga, de patru ani, care a durat pana in clasa a XII-a. Cu toate ca Andreea Esca a vorbit mereu despre prima ei dragoste, nu a recunoscut niciodata daca e vorba de Bogdan Arsinel sau nu.

‘Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pană la sfarsitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști si pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol.

Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el’, a declarat Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Andreea Esca si fiul lui Alexandru Arsinel, relatie romantica

Andreea Esca si fiul lui Alexandru Arsinel, relatie romanticaInformatia a fost confirmata de actorul Alexandru Arsinel, tatal lui Bogdan Arsinel. Dupa terminarea liceului, cei doi au luat-o pe drumuri diferite si relatia a fost istorie…

Andreea Esca si fiul lui Alexandru Arsinel, relatie romantica„Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu.

Andreea Esca si fiul lui Alexandru Arsinel, relatie romanticaAu avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii’, a dezvăluit Alexandru Arșinel.

Publicat: 18 ian. 2019, 11:08 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă