Actrita Natasa Raab trece prin clipe dificile, in familie. I-au gasit o tumora

Publicat: 17 Jan. 2019, 17:10 Vedete

Vesti triste pentru familia actritei. Fratele ei este grav bolnav, dupa cum l-au diagnosticat medicii la inceput de 2019.

Actrita Natasa Raab trece prin clipe dificile, in familie. Aceasta este devastata de diagnosticul pe care fratele ei l-a primit. Medicii i-au descoperit barbatului o tumora la pancreas. Familia se roaga ca fratele ei sa fie ajutat de catre medicina moderna.

„Sunt necăjită pentru că i-au găsit fratelui meu o tumoră pe pancreas. Am venit de la Cluj pentru că a trebuit să-mi prelungesc permisul de conducere şi probabil că va trebui să mă internez din nou.

Fratele actritei Natasa Raab are o tumora pe pancreas

Pentru că eu am ieşit atunci de la Elias pe un diagnostic neprecizat şi… Să sperăm că totul o să fie bine, dar sunt necăjită şi cu fratele meu… A făcut un icter mecanic şi cu ocazia asta i-au găsit la CT o tumoră pe pancreas. Da, trebuie operat, da”, a declarat Natașa Raab la Antena Stars.

Actrița a transmis un mesaj și pe contul său de socializare. „Că fratele meu are o boală și eu nu pot să fac nimic. S-au adunat toate. Eu, mama și frate-meu.O, DOAMNE, DĂ-MI PUTERE! RUGATI-VĂ PENTRU CRISTIAN-MUGUREL ARE DOAR 53 DE ANI!”, a scris ea.

Publicat: 17 Jan. 2019, 17:10 Vedete
Pe aceeași temă