A murit de gripa. Simptomele pe care le-a ignorat sportiva de doar 25 de ani

Publicat: 17 Jan. 2019, 15:08 Life
A murit de gripa. Simptomele pe care le-a ignorat sportiva de doar 25 de ani

Molly Webb, o jucătoare de fotbal de 25 de ani din Leicestershire, a murit la câteva zile după ce a contractat virusul gripal.

Molly Webb a murit de gripa. Tânăra juca pentru echipa Loughborough Foxes. Era membra clubului sportiv de la 13 ani. In timp, a devenit capitalul echipei Vixes. Apoi a devenit si managerul echipei U12. Recent, reusise sa se angajeze in invatamant si urma sa lucreze cu penitenciarele.

Molly Webb a murit de gripa la 25 de ani

„Molly și-a petrecut aproape întreaga adolescență ca parte a echipei Loughborough Foxes, unde a jucat ca junior, apoi ca senior, ba chiar a și antrenat câteva echipe de juniori”, a declarat directorul clubului de fotbal Steve Wilkinson.

A murit de gripa. Simptomele pe care le-a ignorat sportiva de doar 25 de ani„Nu ne putem imagina durerea pe care o simte familia sa”.

Simptome gripa

  • Febra, de 39 – 40 de grade, este deseori însoţită de stări de oboseală, tuse uscată, frisoane, dureri puternice de cap, dureri oculare şi roşu în gât.  Febra poate dura de la 3 până la 5 zile.
  • Tusea este şi ea prezenta şi poate avea o durată de manifestare până la două luni, persistând chiar şi după dispariţia celorlalte simptome.
  • Durerile musculare sunt mult mai acute decât în cazul răcelii, iar frisoanele sunt însoţite de dureri abdominale şi ale oaselor, precum şi senzaţie de usturime a ochilor.
  • Stările de greaţă şi vomă sunt, de asemenea, asociate gripei, iar în cazuri grave acestea pot evolua şi în alte probleme gastro-intestinale, informeaza csid.ro.
Publicat: 17 Jan. 2019, 15:08 Life
Pe aceeași temă