Nepotul lui Liam Neeson a murit. Ronan avea 35 de ani. Ce a patit tanarul

Publicat: 17 Jan. 2019, 12:50 Vedete

Vesti proaste pentru familia vedetei care ducea povara aceasta de aproape 5 ani. Toata lumea spera ca tanarul sa isi revina dupa accidentul din 2014.

Nepotul lui Liam Neeson a murit. Ronan avea 35 de ani si, in urma cu aproape 5 ani, a suferit un accident grav. In 2014, tanarul a suferit o cazatura urata, la 20 metri de o cabina telefonica aflata pe un dig. In urma impactului cu solul, a suferit o grava lovitura la cap.

La vremea respectiva, avea 31 de ani. Se afla in oras, cu prietenii lui. Tanarul a ajuns de urgenta la spital. Era in stare critica si medicii au facut tot posibilul sa il salveze. Apoi l-au mutat la un centru neurologic specializat, informeaza etcanada.com.

Nepotul lui Liam Neeson a murit la 35 de ani

Din nefericire, Ronan Sexton nu si-a revenit complet dupa incident. Lovitura sa l-a afectat in toti acesti ani, pana cand i-a luat viata. Nepotul lui Liam Neeson mai are 5 frati.

Cu 10 ani în urmă, Neeson și-a pierdut și soția, actrița britanică Natasha Richardson. Aceasta a suferit un accident când a fost în schi și a căzut în Québec. A murit in urma unui traumatism sever la cap.

Publicat: 17 Jan. 2019, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă