Seful Facebook vrea sa investeasca 5 miliarde de dolari pentru a ajuta la vindecarea tuturor bolilor! De ce spune Mark Zuckerberg ca vrea sa faca asta

Publicat: 17 Jan. 2019, 10:53 News 3

Mark Zuckerberg a transmis o veste incredibila, chiar la inceputul lui 2019!

Seful Facebook vrea sa investeasca o suma colosala intr-un proiect de cercetare ce ar duce la vindecarea tuturor bolilor. Cam asa a sunat si anuntul oficial al lui Mark Zuckerberg. Proiectul ambitios ar putea demara in viitorul apropiat.

Seful Facebook vrea sa investeasca 5 miliarde de dolari pentru a ajuta la vindecarea tuturor bolilor

Acesta a vandut actiuni ale Facebook cu o valoare totala ce a atins suma de 5 miliarde de dolari. Totul pentru a investi banii intr-un proiect de cercetare biomedical, „Chan Zuckerberg Initiative”, numit astfel si dupa sotia sefului de la Facebook. Priscilla Chan este medic pediatru, iar acest proiect ce ar putea duce la vindecarea tuturor bolilor va folosi foarte multa tehnologie de ultima generatie.

Suma uriasa de 5 miliarde de dolari va fi folosita in scopuri stiintifice. Un alt proiect din zona biomedicala, care se numeste „Chan-Zuckerberg Biohub”, in care cei doi soti au investit in trecut, urmareste dezvoltarea anumitor dispozitive ce se pot implanta in creier.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Jan. 2019, 10:53 News 3
Pe aceeași temă