Tatal Mariei Marinescu a murit. Ion era medic si a fost logodit cu Stela Popescu

Publicat: 17 ian. 2019, 11:33 Autor: D. C. Vedete

Creatoarea de moda este in doliu. Tatal ei a incetat din viata si inmormantarea a avut loc miercuri, 16 ianuarie 2019.

Tatal Mariei Marinescu a murit la inceput de 2019. Informatia a fost publicata de catre libertatea.ro. Medicul Ion Marinescu a incetat din viata in urma cu cateva zile. Inmormantarea lui a avut loc ieri, miercuri, 16 ianuarie 2019.

Maria Marinescu este fiica actritei Ioana Pavelescu si a lui Ion Marinescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, un baiat si o fata. Dupa ce au divortat, Ioana Pavelescu si-a refacut viata cu Mihai Bujor Sion Jr. Acesta din urma era considerat copilul de suflet al fostului președinte al României, Ion Iliescu.

Tatal Mariei Marinescu a murit

Cu Bujor Sion, tatăl ei vitreg, Maria Marinescu a avut o relație foarte bună. Un amănunt puțin cunoscut despre Ion Marinescu este ca a fost logodit cu regretata actriță Stela Popescu.

„Da, este adevărat. El abia terminase Medicina, eu eram prin anul doi de facultate. A fost o legătura foarte efemeră, pentru ăa el fiind la Timișoara, eu la București nu a continuat (relația – n.red). În entuziasmul iubirii, ne-am logodit. A fost o legatură foarte draguță, dar scurtă, efemera, care nu s-a finalizat. Eu m-am căsătorit mai târziu”, spunea Stela Popescu într-un interviu.

„Era prin anii…cred…’58-’59… Ne-am mai văzut, dar foarte rar. Totdeauna s-a lăudat cu fata lui, a fost fericit, a avut o căsnicie frumoasă, nu știu de ce s-a rupt… A fost un bărbat frumos”, mai spunea vedeta pentru ziare.com.

Publicat: 17 ian. 2019, 11:33 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă