Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson. Ce faceau in dormitorul regretatului cantaret de muzica pop

Publicat: 16 Jan. 2019, 17:49 Vedete

Pentru cine nu stie, in anii in care Singur Acasa a fost lansat in cinema, actorul s-a bucurat de o faima ireala.

Actorul a primit atentie peste noapte si succesul lui a fost coplesitor. Singurul care il intelegea era celebrul cantaret Michael Jackson. Acesta s-a imprietenit rapid cu ‘Kevin’ din Singur Acasa. Acum, la 10 ani de la moartea cantaretului, Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson.

Acesta sustine ca erau prieteni buni si ca el a dormit des in dormitorul cantaretului. Macaulay Culkin il apara in continuare pe Michael Jackson cand vine vorba de acuzatiile de agresiune sexuala asupra baietilor, informeaza mirror.co.uk.

Macaulay Culkin sustine ca relatia lui cu Michael Jackson era normala. Cei doi s-au imprietenit cand ‘Kevin’ avea 10 ani. Macaulay Culkin are numai cuvinte de lauda la adresa lui Michael Jackson. In plus, el este nasul copiilor pe care regele pop ii are.

„Michael m-a cautat pentru ca se intamplau lucruri marete si intr-un ritm rapid cu mine. Cred ca el s-a identificat cu situatia mea. La finalul zilei, e usor sa spui ca era ciudat sau ceva de genul, dar nu era pentru ca avea logica pentru noi.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Jan. 2019, 17:49 Vedete
Pe aceeași temă