Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson. Ce faceau in dormitorul regretatului cantaret de muzica pop

Publicat: 16 ian. 2019, 17:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Pentru cine nu stie, in anii in care Singur Acasa a fost lansat in cinema, actorul s-a bucurat de o faima ireala.

Actorul a primit atentie peste noapte si succesul lui a fost coplesitor. Singurul care il intelegea era celebrul cantaret Michael Jackson. Acesta s-a imprietenit rapid cu ‘Kevin’ din Singur Acasa. Acum, la 10 ani de la moartea cantaretului, Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson.

Acesta sustine ca erau prieteni buni si ca el a dormit des in dormitorul cantaretului. Macaulay Culkin il apara in continuare pe Michael Jackson cand vine vorba de acuzatiile de agresiune sexuala asupra baietilor, informeaza mirror.co.uk.

Macaulay Culkin sustine ca relatia lui cu Michael Jackson era normala. Cei doi s-au imprietenit cand ‘Kevin’ avea 10 ani. Macaulay Culkin are numai cuvinte de lauda la adresa lui Michael Jackson. In plus, el este nasul copiilor pe care regele pop ii are.

„Michael m-a cautat pentru ca se intamplau lucruri marete si intr-un ritm rapid cu mine. Cred ca el s-a identificat cu situatia mea. La finalul zilei, e usor sa spui ca era ciudat sau ceva de genul, dar nu era pentru ca avea logica pentru noi.

Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson

Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson
Macaulay Culkin si Michael Jackson, alaturi de ‘Beetlejuice’

La finalul zilei, eram prieteni. Era ciudat doar pentru ca el era cel mai celebru om de pe planeta. Nimeni din scoala catolica pe care am urmat-o nu stia prin ce trec, dar el era un om care trecuse deja prin asta si voia sa se asigure ca nu ma simt singur, cum s-a simtit el.

Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson
Macaulay Culkin, Michael Jackson si „Blues Brothers,” la Universal Studios

Era al naibii de amuzant. Era fermecator, haios, caraghios. Pentru mine, era normal. Pentru altii, relatia noastra era ceva urias, dar pentru mine era normal”, sustine Macaulay Culkin. Actorul neaga orice relatie sexuala intre el si Michael Jackson si acum, la varsta de 38 de ani.

Macaulay Culkin nu vorbeste cu tatal lui

Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson
Michael Jackson si Macaulay Culkin, 21 iunie 1991

Cat despre tatal biologic, actorul nu are cuvinte de lauda. Macaulay Culkin sustine ca nu a mai vorbit cu parintele lui de 23 de ani.

„Era un nenorocit rau de tot. Sincer, nu cred ca trebuia sa fie tata la viata lui. Cuvantul ‘mandru’ nu iesea niciodata din gura lui. Cand vine vorba de familia mea si cei pe care ii iubesc, ma dau peste cap atunci cand ei fac ceva bun sau minunat. Fac tot posibilul sa stie ca sunt mandri de ei pentru ca e ceva ce eu nu am auzit, niciodata”, a mai adaugat vedeta despre tatal sau biologic.

Este posibil ca natura relatiei dintre cei doi sa fie de tata si fiu, cum propriul parinte nu il felicita niciodata pentru rolurile sale.Macaulay Culkin a confirmat relatia bizara cu Michael Jackson (3)

Publicat: 16 ian. 2019, 17:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă