Femeia NU AUDE vocile barbatilor! Boala rara de care sufera si cu care s-a trezit, peste noapte VIDEO

Publicat: 16 ian. 2019, 16:20 Autor: D. C. Viral

Dupa ce ieri v-am prezentat cazul femeii care isi aude sunetele tuturor organelor din corp, azi revenim cu un alt caz extraordinar.

Este vorba de femeia care NU AUDE vocile barbatilor. Femeia s-a trezit intr-o buna dimineata si a vazut ca nu aude ce ii spune iubitul ei. Isi auzea doar propria voce. Cei doi au mers de urgenta la un spital unde femeia si-a facut un control ORL.

Diagnosticul pus de medici a fost devastator: inversarea pierderii auzului sau RSHL. Conform medicilor, 1 din 12.000 de cazuri de pierderi de auz reprezinta boala aceasta rara pe care a facut-o femeia din China, informeaza komonews.com.

Femeia NU AUDE vocile barbatilor VIDEO


Persoanele diagnosticate cu RSHL au probleme cu auzul unor sunete de joasă frecvență, cum ar fi vocile bărbaților. „Ea a putut sa ma asculte cand am vorbit cu ea, dar cand un tanar pacient de sex masculin a intrat, ea nu a putut sa-l auda deloc”, a spus Lin Xiaoqing, medicul care a tratat femeia a spus la Daily Mail.

Pacienta i-a spus medicului ca a fost extrem de stresata in ultima perioada. In plus, nu mai dormea 8 ore pe seara si exista posibilitatea ca aceste lucruri sa fi dus la pierderea auzului.

In ultima zi in care a auzit, femeii i-a fost greata si a auzit un tiuit in urechi, inainte sa se culce. Medicii sustine ca femeia se va recupera in timp.

Publicat: 16 ian. 2019, 16:20 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă
×