Mihaela Calin e insarcinata. Prezentatoarea a trecut de primul trimestru de sarcina

Publicat: 16 Jan. 2019, 14:03 News 3

Vesti bune in familia prezentatoarei tv, dar si pentru Andreea Berecleanu care a fost nasa de cununie pentru prietena si colega ei.

Mihaela Calin e insarcinata in trei luni si jumatate. Vedeta e programata sa nasca in luna iunie a acestui an. Vestea a fost aflata de prietenii si familia celor doi proaspat soti. Prezentatoarea Observatorului de la ora 16.00 s-a casatorit in iunie 2018.

”Eu, la televizor, o sa am dificultate în a-mi schimba numele, probabil, drept urmare o să vă salut în fiecare zi tot cu numele meu, Mihaela Călin. Dar da, de astăzi sunt doamna Sava”, a declarat atunci Mihaela Călin.

“Fiecare își face viața după cum îi cere sufletul. Pentru mine cariera nu a stat niciodată în calea unei relații. Viața personală are cursul ei și trebuie să îți urmezi sufletul. Eu sunt cu cineva.

Ne înțelegem foarte bine. Nu trebuie să facem compormisuri ca să avem timp și pentru noi. Îmi doresc un copil în viitor, dar nu fac o țintă momentan din acest lucru”, ne-a mărturisit știtista, in 2017.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Jan. 2019, 14:03 News 3
Pe aceeași temă