Am descoperit ce au în comun vedetele Antena 1, Pro TV și Kanal D

Publicat: 15 Feb. 2022, 16:05 News
Am descoperit ce au în comun vedetele Antena 1, Pro TV și Kanal D

Ce au în comun vedetele Antena 1, Pro TV și Kanal D? Interesul pentru educație și secretele meseriei care au fost aprofundate în ore întregi de studiu și de practică în cadrul cursurilor Intact Media Academy.

Mai mult decât atât, cei care au visat și visează să devină vedete TV se bucură de suportul celor mai buni profesioniști în domeniu Alessandra Stoicescu, Mihaela Călin, Adriana Pava, Iuliana Pepene, Sabina Iosub, Valentin Butnaru, Dani Oţil, Aurelian Ciocan.

Vedete de la pupitrul Știrilor Pro Tv, zeci de reporteri de televiziune, vedete Kanal D și Antena 1 sunt foști cursanți ai acestei școli. Alessandra Stoicescu, fondator și coordonator Intact Media Academy, chiar a postat pe conturile ei de socializare recent că va avea o nouă colegă la Observator Antena 1, care este fosta ei elevă de la aceste cursuri.

„Peste douăzeci de serii de tineri au terminat cursurile Intact Media Academy, iar din sutele de cursanți din cei 11 ani de existență a școlii, foarte mulți au intrat imediat „în pâine”, lucrând în cele mai mari televiziuni și ajungând chiar vedete. Singura școală de televiziune din România acreditată și autorizată de Ministerul Educației, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Autoritatea Națională pentru Calificări, Intact Media Academy a început înscrierile pentru următoarea serie de viitori jurnaliști de televiziune.

Intact Media Academy este cel mai complex program educațional din mass-media românească, ce adună experiența celor mai reputați jurnaliști din România. Înființată în 2011, școala de televiziune contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliști și de profesioniști de televiziune prin toate specializările din portofoliu: Prezentator TV, Reporter, Editor imagine și Cameraman. Sute de absolvenţi ai școlii sunt deja jurnalişti recunoscuţi și lucrează la televiziuni din toată țara.”, explică Alessandra Stoicescu, fondator și coordonator Intact Media Academy.

Publicat: 15 Feb. 2022, 16:05 News
Pe aceeași temă