O fetita de 10 ani s-a sinucis pentru a-si face mama fericita! Motivul absurd le-a dat si politistilor fiori pe sira spinarii. Ce scria in biletul de adio :(

Publicat: 16 Jan. 2019, 16:30 Life

Fetita s-a sinucis cu cateva zile in urma si explicatia pentru gestul sau e cat se poate de socanta!

S-a sinucis pentru a-si face mama fericita! Fetita de 10 ani s-a spanzurat dintr-un motiv care a parut aberant pentru multi. Insa, micuta Evelyn Nicole, originara din Mexic, a explicat de ce voia sa isi puna capat zilelor, in randurile dintr-o scrisoare infioratoare. Biletul de adio a fost gasit chiar langa trupul neinsufletit al copilei.

O fetita de 10 ani s-a sinucis pentru a-si face mama fericita

Ea a motivat ca isi doreste sa moara „pentru a-si face mama cea mai fericita femeie din lume”. O astfel de remarca i-a infricosat pana si pe oamenii legii din Mexic, care ancheteaza acum acest caz dramatic si neobisnit. Totul s-a petrecut in seara de 6 ianuarie, cand locuitorii din Mexic sarbatoreau „Ziua Celor Trei Regi”.

Cunoscut si ca „Dia de Los Reyes”, acest festival cat se poate de popular in Mexic este privit ca un al doilea Craciun, pentru ca membrii familiei isi fac intre ei tot soiul de daruri. Motivul pentru care Evelyn Nicole s-a sinucis a fost pentru a-i face mamei sale un cadou, cu ocazia acelei zile speciale.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Jan. 2019, 16:30 Life
Pe aceeași temă