Adrian Berinde a murit la 61 de ani. Suferea de o maladie cumplita. Afla detalii

Publicat: 17 Jan. 2019, 11:07 Vedete

Lumea muzicii din Romania a mai primit o noua lovitura. Un artist renumit s-a stins din viata dupa o lupta grea cu boala.

Adrian Berinde a murit la 61 de ani. Artistul a fost rapus de o boala grea si nemiloasa. Suferea de cancer metastazat pe oase. Artistul a murit noaptea trecuta dupa ani de lupta cu boala. In urma cu 4 luni, Adrian Berinde sustinea ca se simte mai bine.

Artistul a urmat un tratament experimental in Germania. Adrian Berinde sustinea ca e mai bine ca inainte, dar boala nu l-a iertat. Incercarile sale de a se salva au fost in zadar si cancerul l-a macinat. „Adrian Berinde suferea de cancer metastazat pe oase, boală grea de care spera să scape în urma unui tratament special la o clinică din Germania”, potrivit Monitorul de Cluj.

Pagina oficială de Facebook a artistului s-a umplut de postări în memoria lui. “Fiindcă a iubit atât de mult viața, a lăsat-o să plece… Mulțumim pentru tot frumosul pe care l-ai adus în viețile noastre și pe care, iată, ni-l lași. Adio, prietene! Să-ți fie înalt văzduhul!” este unul dintre mesajele emoționante.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Jan. 2019, 11:07 Vedete
Pe aceeași temă