Cum arata Katie Piper la 10 ani dupa ce i s-a aruncat ACID in fata. Vedeta tv e schimbata total

Publicat: 17 ian. 2019, 17:40 Autor: D. C. News 3

In urma cu 10 ani, Katie Piper avea 24 de ani si era o indragita a telespectatorilor postului tv unde activa la vremea respectiva.

A suferit un accident oribil: cineva i-a aruncat cu acid in fata. Ranile au fost devastatoare. Dar cum arata Katie Piper la 10 ani dupa ce i s-a aruncat ACID in fata? SUPERB! Vedeta a acceptat noua provocare din mediul online si a postat o imagine cu chipul ei.

Ultimul tren in materie de poze de pe Instagram e #provocareade10ani (#10yearchallenge). Oamenii publica imagini cu ei din 2009 pe care le compara cu o fotografie recenta de-a lor. La fel a facut si fosta vedeta tv Katie Piper, conform The Sun.

In prezent are 35 de ani si si-a refacut viata si chipul. „#10yearchallenge Nu lasati aceasta provocare sa va creeze anxietate in legatura cu procesul imbatranirii. Este un privilegiu absolut. In prima poza sunt eu, la 25 de ani, in bucataria mamei mele. In a doua poza sunt eu, la 35 de ani, in propria bucatarie!”

Cum arata Katie Piper dupa atacul cu acid

Cum arata Katie Piper dupa atacul cu acidDupa ce a fost atacata cu acid in fata, tanara a orbit cu un ochi. Katie Piper s-a mutat la parintii ei care au sustinut-o si ajutat-o in acesti ani. Ei au fost cei care i-au oferit sprijin in toate operatiile pe care le-a suferit.

Cum arata Katie Piper dupa atacul cu acid Cum arata Katie Piper dupa atacul cu acidKatie Piper a fost atacata de Stefan Sylvestre, de 30 de ani. Barbatul a fost eliberat din inchisoare in 2018. Barbatul a primit ordine de la Daniel Lynch, fostul iubit al vedetei tv. Acesta a fost condamnat la inchisoare pe viata, cu posibilitatea de eliberare conditionata dupa 16 ani de sentinta.Cum arata Katie Piper dupa atacul cu acid Cum arata Katie Piper dupa atacul cu acid

Acum, la 10 ani de la tragedie, Katie Piper are o cariera de succes in televiziune, are doi copii si o fundatie cu numele ei, pentru a ajuta persoanele care trec prin ce a trecut si ea.

Publicat: 17 ian. 2019, 17:40 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă