Viața lângă Dorian Popa nu este deloc ușoară! Iubita lui, Claudia Iosif, a recunoscut tot: „Uneori îmi este greu. Are foarte multă energie și este obositor”

Publicat: 21 Nov. 2019, 09:41 Vedete
Viața lângă Dorian Popa nu este deloc ușoară! Iubita lui, Claudia Iosif, a recunoscut tot: „Uneori îmi este greu. Are foarte multă energie și este obositor”

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz.

Iubita artistului a făcut declarații puțin spus interesante despre iubitul ei.

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor.

Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere.

Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta. Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o „mână largă’, el este foarte chibzuit”, a spus Claudia Iosif pentru Viva!.

”Pisicuța” lui Dorian Popa a recunoscut câte operații estetice și-a făcut

Dorian Popa are o iubită focoasă care e dorită de mulți bărbați. Însă cât a costat-o această frumusețe? Dorian Popa trece printr-o perioadă extrem de bună. Are o familie frumoasă, iubitoare dar și o iunită superbă care îl susține necondiționat.

Dorian Popa se iubește cu Claudia Iosif sau Babs, aşa cum mai este numită, și este cu şase ani mai în vârstă decât iubitul eiÎn ciuda diferenței de vârstă, cei doi se înteleg foarte bine mai ales că nimeni nu ii dă anii pe care-i are fiindcă arată foarte bine și are grijă de ea.

Pentru că nu a fost mulţumită de felul în care arată, a decis că este cazul să se lase pe mâna medicilor. Iubita artistului a fost întrebată de fani care este secretul ei, iar Claudia a vorbit deschis despre intervențiile pe care și le-a făcut.

Aceasta a recunoscut că are implant mamar, rinoplastie, liposucţie şi implant de sprâncene. Însă a suferit în urma uneia dintre intervenţiile estetice avute, mai precis cea de la nas, pentru că nu a ieşit aşa cum şi-a dorit. De aceea, săptămâna viitoare va fi supusă unei noi intervenţii.

„Acum trei ani m-am operat prima oară la nas şi, din păcate, nasul după operaţie era foarte lat. Săptămâna viitoare am o nouă intervenţie”, a spus aceasta potrivit Spynews.

Publicat: 21 Nov. 2019, 09:41 Vedete
Pe aceeași temă