Cum s-a descurcat Bibi la examenul de Bacalaureat! Cântăreața a vrut să depună contestație. „Nu mă așteptam”

Publicat: 06 iul. 2021, 22:05 Autor: alina.dragan Vedete
Cum s-a descurcat Bibi la examenul de Bacalaureat! Cântăreața a vrut să depună contestație. „Nu mă așteptam”

În acest an Bibi s-a numărat printre cei care au dat examenul de Bacalaureat. Cântăreața a avut mari emoții, iar aflarea rezultatelor a dezamăgit-o. Artista se aștepta la o notă mai mare, așa că a vrut să depună contestație.

După ce a aflat notele pe care le-a obținut, Bibi a scăpat de emoții, dar a fost și dezamăgită. Deși a obținut rezultate foarte bune, se pare că artista își dorea mai mult. Aceasta s-a arătat nemulțumită de nota primită la una dintre materii și s-a gândit serios să depună contestație.

Cântăreața se poate lăuda cu note foarte bune și le-a dat această veste și fanilor din mediul online. Se pare că Bibi a obținut la Limba și Literatura Română nota 9,10, la Istorie nota 9.40, iar la Geografie nota 9,75, rezultând astfel o medie finală a Bacalaureatului de 9,41.

„Puteam să vă anunț mult mai devreme despre rezultatele din BAC, dar bineînțeles că Bibi este o nebună și a vrut să facă contestație așa că m-am gândit în ce fel să vă anunț. Mi-am dorit să fac contestație și-o să mă credeți de-a dreptul nebună, contestație fix la materia la care am luat cea mai mare notă, adică la geografie, unde am luat 9,75. Eu știam sigur că lucrarea mea este de 10, deci nu mă așteptam la altă notă la geografie și m-a uimit un pic să văd acolo 9,75”, a spus Bibi pe Instastory.

„N-am mai făcut nicio contestație”

Deși își dorea să obțină nota 10 și știa că o merită din plin, Bibi s-a resemnat și a renunțat la ideea de a depune contestație. În cele din urmă, cântăreața s-a mulțumit cu rezultatele inițiale și este mândră ca a trecut cu brio un prag important din viața sa.

„Gata, n-am mai făcut nicio contestație că m-am și enervat. Gata! Îmi place nota pe care am luat-o. Oricum, am luat exact cum mi-am propus. Mi-am dorit să am peste 9 la toate materiile, așa a fost, media 9,41 sunt super ok cu asta, ce pot să-mi doresc mai mult de la viață? Note super bune, super mulțumită de rezultatele pe care le-am avut”, a mai spus Bibi.

 

Publicat: 06 iul. 2021, 22:05 Autor: alina.dragan Vedete
Pe aceeași temă