EXCLUSIV | Ce a făcut Antonio Pican cu apartamentul în care a locuit cu Bibi. Artistul a uitat-o pe fosta

Publicat: 01 sept. 2022, 19:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

Antonio Pican a uitat-o pe Bibi. Antonio Pican și-a revenit spectaculos după despărțirea de Bibi. Ce caută Antonio Pican de la următoarea lui iubită! “Să aibă suflet bun și curat! Și să fie frumoasă și să le aibă pe toate!”

Pare să aibă mai mulți mușchi, a devenit mai înțelept și urmează cât mai multe schimbări în viața lui. Și-a găsit sau nu Antonio Pican o nouă iubită? Ce a făcut cu apartamentul pe care l-a luat împreună cu Bibi, relația lor durând, din păcate, mai puțin decât a fost prevăzut! Antonio Pican a mărturisit pentru Ciao.ro cât de mult își apreciază părinții și ce așteaptă de la următoarea femeie din viața lui!

Antonio, am auzit că tu cânți de la 6 ani și ai făcut muzică clasică?

De la 6 ani și jumătate! Eu pun foarte mare accent pe  lucrurile astea, 6 ani și jumătate.

Antonio Pican pregătește noi suprize pentru fani

Păi și, cum a fost?

A fost foarte-foarte frumos! Îmi doream de foarte mult timp să încep cu muzica, chiar de la 4-5 ani dar nu am avut ocazia, fiind dintr-un oraș mic nu am avut multe posibilități ca într-un oraș mare! Dar pentru că mi-am dorit extrem de mult, pentru că am avut niște părinți care m-au susținut și au fost lângă mine pretutindeni. Am reușit să fac chestia asta și mă  bucur că am reușit să îi fac mândri de mine și sper să o fac în continuare din ce în ce mai bine pentru că așa cum am zis în mai multe interviuri pe care le-am dat aici.

La We Love Music Festival, Antonio Pican, din anul 2023 și nu numai, și de la sfârșitul anului 2023 se va maturiza în muzică, voi scoate piese cât mai bune. Și urmează și un număr mare de piese, adică voi scoate câte o piesă la două săptămâni. O să fi ceva genial! Lumea nu se așteaptă la ce o să fac!

Ce zic părinții tăi de nivelul ăsta la care ai ajuns acum și cât de mândri sunt de tine?

Sunt mândrii de mine! Cred că orice părinte trăiește prin copilul lui și  îți dai seama, când îți vezi copilul pe scenă, și că îl iubesc atât de mulți copii, mai ales că copiii sunt și sinceri la vârsta asta. Ei dacă iubesc, iubesc din tot sufletul și iubesc din sinceritate, nu din motive, e frumos, sunt extrem de mândrii. Mă susțin în continuare în tot ceea ce fac atât cât pot și ei, deși am început să fac lucrurile cât mai singur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonio Pican (@antoniopican)

Antonio Pican a uitat-o pe Bibi

Dar cum îi răsplătești tu pe ei pentru că te-au crescut într-un anume fel? Le faci cadouri?

Le fac cele mai frumoase cadouri materiale! Asta în al doilea rând, iar în primul rând îi iubesc necondiționat! Încerc să îi vizitez cât mai des, pentru că ne desparte o distanță de vreo 100 de km. Comunic cu ei foarte foarte mult pentru că asta contează foarte mult pentru părinți. Chiar dacă nu mai locuiești cu ei, să comunici cu ei, le trimit piesele mele noi, vorbesc cu ei, îi întreb. “Mai, mamă, uite, cum stă haina asta pe mine, cum sună piesă asta”, mă sfătuiesc cu ei și asta le place foarte mult! Comunic mult cu ei!

Te sfătuiești cu ei și când apare, așa,  câte o nouă iubită, o fată? Ți-ai refăcut viața aceasta  sentimentală?

Sincer, nu! Relațiile mele de iubire mă privesc numai și numai pe mine, nu îmi place să includ părinții în subiecte de genul acesta. Nu știu, așa consider eu că e normal! Când îți place ție de o fată, să îți placă ție! Nu trebuie să îi placă la mama soacră, la mama nu știu cui, nu știu cum. Nu, frate, trebuie să îți placă ție și să faci tu lucrurile așa cum trebuie! Asta e cel mai important dar dacă o să fie să apară o femeie în viața mea. Pentru că  momentan nu a apărut și nici nu caut, pentru că atunci când cauți, nu găsești. Când alegi banii, nu-i ai! Așa și cu  iubirea! Dacă o cauți disperat  nu o să o găsești niciodată! Când o să fie să apară o femeie în viața mea, vă dați seama că o să știm cu toții!

Ce cauta Antonio Pican la noua iubită

Dar ce cauți tu de la noua ta viitoare iubită, să zicem așa?

Să aibă suflet bun și curat! Și să fie frumoasă și să le aibă pe toate!

Antonio Pican a uitat-o pe Bibi. Ce s-a întâmplat cu apartamentul pe care tu îl aveai cu Bibi? Știu că v-ați luat un apartament împreună! A rămas moștenire la ea sau…?

Ce se întâmplă cu fiecare lucru cumpărat într-o relație! Se partajează frumos, 50-50! L-am vândut pentru că nu mai putea să locuiască nimeni acolo. Nimeni nu își mai dorea să locuiască acolo pentru că era încărcat cu foarte-foarte multe sentimente și l-am vândut. Fiecare a ales să facă ce vrea cu bănuții lui!

Cum îți place ție să te caracterizezi?

Nu știu! Am foarte multe plusuri și  foarte multe minusuri, ca orice om! Nu îmi  place să mă laud nici cu plusurile, nici cu minusurile, îi las pe oameni să le vadă!

Publicat: 01 sept. 2022, 19:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă