EXCLUSIV | Dorian Popa, sursă de inspirație pentru artiști. Ce sfaturi i-a dat lui Zanni: „Să nu fie leneș. Are potențial uriaș”

Publicat: 29 mai 2023, 15:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dorian Popa este o adevărată inspirație pentru mulți dintre prietenii și apropiații săi, însă și el a avut, la rândul său, de unde să își tragă susținerea și ideile pentru câteva dintre businessurile sale. Este un artist norocos, iubit de Dumnezeu, care pe ce pune mâna transformă în brand. Așa că nu duce deloc grija zilei de mâine, fiind liniștit din punct de vedere financiar. Dorian Popa iși divinizează mama, dar și imperiul pe care și l-a construit de unul singur! Ciao.ro a stat de vorbă cu vedeta!

Dorian, se lansează o super piesă, colaborarea momentului, Zodiac, cu tine, Antonio Pican și Adi Cristescu! Cum e? 

Am primit propunerea de colaborare de la managerul lui Adi Cristescu și Antonio Pican, Marius Chină care îmi este foarte bun prieten și cu care lucrez de ani de zile. Mi-a plăcut piesa instant, mi se pare senzațională. Sper să ajungă la inimile oamenilor care ne ascultă muzica și să rămână acolo toată vara pentru că mi se pare un beat de care nu poți efectiv să scapi. Te urmărește și în somn.

Dorian Popa, sursă de inspirație pentru artiști

Ești ca un mentor pentru Antonio Pican! Care este cel mai bun sfat pe care i l-ai dat până acum, în muzică și în afaceri? Am văzut că se apucă și el de construit case!

Cred că cel mai bun sfat pe care am putut să i-l dau lui Antonio Pican a fost să rămână om. Pentru că e o zicală care îmi place mie foarte mult și spune. „Lume multă, oameni puțini!”. I-am spus să rămână om. Încă nu construiește case, deocamdată își construiește doar căsuța lui dar îi doresc. După ce se învecinează cu mine, aici la de 700 m distanță, să se apuce și să o construiască, de ce nu!

Ce sfaturi i-a dat lui Zanni

Recent te-a vizitat Zanni, i-ai făcut cadou o canapea și l-ai îndemnat să se apuce serios de youtube. I-ai recomandat ce aparatură să își cumpere pentru vlogging! Era foarte încântat! Vă știți de mult?

Nu, nu mă știu de mult cu Zanni, ba chiar mă știu de foarte puțin timp. Însă i-am scris un mesaj de apreciere atunci când am simțit partea lui bună din show-ul TV ce l-a consacrat. Nu e mai puțin adevărat că i-am scris și când m-a supărat și când am simțit că a exagerat un pic, din anumite puncte de vedere, pentru că eu sunt un om sincer care îți spune și bune și rele. L-am ajutat pentru că simt în el un om cu un  potențial uriaș. L-am ajutat pentru că eu consider că fiecare dintre noi are nevoie de un șut în fund, un pas înainte, ca să zic așa. De multe ori, am tanjit și eu după acest imbold și l-am așteptat de la oamenii din jurul meu și poate n-a venit.

Și atunci dacă eu pot să o fac cu oameni din jurul meu, prefer să o fac fără să-i țin să aștepte foarte mult. Și îmi doresc ca ceea ce i-am spus lui Zanni să fi ajuns și în căpșorul lui, nu numai în urechile lui și să se apuce de treabă, pentru că e clar că lumea îl iubește, e clar că poate să facă frumos, ceea ce i-a scris Dumnezeu în destin să o facă, dar trebuie să o facă, să nu fie leneș.

„Să nu fie leneș. Are potențial uriaș”

Ești un exemplu pentru mulți prin reușitele tale și pentru faptul că ai rămas om și nu ai uitat de unde ai plecat! Cât de mândru ești de tine în acest sens?

Cred că mai mândru sunt de mama mea decât sunt de mine pentru că deși mulți oameni îmi spun să nu bravez atât de tare cu modestia și să îmi asum și eu o parte din creditele reușitei mele, eu în continuare consider că mare parte i se datorează ei, felului în care m-a crescut și mi-a dat startul în viață. Dar, repet, nu e mai puțin adevărat că sunt mândru și de mine, dar mai mândru sunt de felul în care ea mi-a creionat traseul.

Cum ești cu piciorul? Te-ai refăcut complet? Ai scăpat de cârje, mai mergi la control?

Ooo, Doamne! Până la refacerea completă cel puțin din punct de vedere sportiv, mai este mult. Din punct de vedere uman, da, sunt 95% gata, merg fără cârje. E normal, la controale voi merge și după ce mă voi fi făcut bine pentru că așa este normal, să fii întotdeauna preventiv, da? Să previi! Însă mai e foarte mult de muncă, dar Ovidiu Curti și întreaga echipă FCSB sunt alături de mine așa că o să-l facem bombă!

Dorian Popa, planuri de viitor

Te-ai apucat de construit un nou cartier de vile în Domnești? Ai văzut deja primul lot de case?

E impropriu spus de un alt cartier pentru că obiectiv vorbind, vorbim acum de casele din fața casei mele, de pe strada mea, deci teoretic e același cartier, hai să îi spunem continuarea primului Hatz Residence. Da, am dat drumul la următoarele 4 case, care vor fi un pic mai deocheate decât cele de până acum, în sensul că trecem și noi de la varianta pe gaze naturale, scumpe și neplăcute, la varianta pe pompă de căldură, da? Noii clienți Hatz Residence vor avea și panouri fotovoltaice. Încercăm să creștem un pic standardul dar nu mai mult decât ne-o cer clienții noștri.

Ești admirat și de Nadir! Ai devenit o inspirație pentru toți! Ar trebui să le ceri procente din business!

Nadir este un vechi prieten de-al meu pe care îl iubesc și alături de care consider că am o prietenie solidă, deci noi ne admirăm reciproc și, mai mult de atât, dacă aș vrea să fiu sincer până la capăt, Nadir este unul dintre cei care mi-a deschis mie ochii în ceea ce privește construitul, pentru că el construiește de cu mult înaintea mea, fiind un business de familie și, da, consider că îi datorez și lui puțin din trezirea mea pentru că am zis, hop, dar dacă Nadir poate, eu de ce nu?

Chiar nu îmi lipsește nimic

Ai de toate, dar totuși, ce îi lipsește lui Dorian Popa?

Vă spun cu sinceritate că sunt atât de recunoscător și mulțumitor lui Dumnezeu pentru că simt efectiv că nu îmi lipsește nimic și sper să nu vorbesc prostii. Chiar nu îmi lipsește nimic.

Ți-ai pregătit piscina de vară? Ai inaugurat-o deja?

O, piscina mea e pregătită de vară deja de vreo 3 săptămâni pentru că de-abia așteptam  să se facă trecerea. Am și  inaugurat-o, da, pentru că am achizionat o pompă de căldură nouă vara aceasta, întrucât încălzirea electrică mi s-a părut că nu face față, așadar piscina mea să tot aibă vreo 30 de grade de vreo 2 săptămâni.

Cum sună vara asta pentru Dorian Popa? Cât de fierbinte! 

Vara asta sună într-atât de fierbinte încât începe cu câte 5-6 chiar și 7 evenimente  de 1 Iunie, de Ziua Copilului, pe săptămână. Îmi doresc de la Dumnezeu să ne țină așa cât avem putere și sănătate! Doamne ajută!

Publicat: 29 mai 2023, 15:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă