EXCLUSIV | Antonio Pican și-a făcut casă de peste jumătate de milion de euro + Care genul de relație pe care și-o dorește

Publicat: 26 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Antonio Pican este tânăr și neliniștit! Artistul debordează de talent și energie, scoate piese pe bandă rulantă dar după despărțirea de fosta lui iubită, Bibi, nu s-a mai afișat public cu vreo relație serioasă.

Cunoscutul influencer încă așteaptă să îi surâdă norocul și să găsească fata potrivită pentru el, cu atât mai mult că în curând o să fie gata și cuibușorul lui de nebunii, casa nouă în care a investit deja peste jumătate de milion de euro pentru că va fi dotată cu tot ce trebuie și construită cu ajutorul unui arhitect. Ce fel de iubită își dorește pentru el Antonio Pican? Artistul care face furori în noua generație ne-a mărturisit pentru Ciao.ro la ce tip de parteneră visează!

Antonio, e bine să fii liber, să nu ai încă o iubită?

E bine să fii liber și e bine în momentul în care ai  persoana lângă tine, să te lase să fii liber și să nu te simți încorsetat, ca și într-o colivie!

Asta ți-ai dori de la viitoarea ta parteneră de viață? Să fiți mai liberi, să nu te sufoce?

Acum nu îmi doresc o relație deschisă, dar îmi doresc să fim liberi, să ne oferim libertate. Mi se pare un lucru matur și să nu am gelozii nebune și adolescentine, dacă o văd pe ea în brațele unui bărbat, dacă se iau în brațe.

Antonio Pican și-a făcut casă de peste jumătate de milion de euro

Ești pregătit pentru o relație serioasă?

Eu am fost și sunt pregătit mereu! La anul voi fi și mai pregătit, peste doi ani și mai pregătit. Depinde. În momentul în care va veni, va veni, și voi fi așa cum sunt eu. Mă voi maturiza probabil o dată cu ea, și mai mult de atât și dacă plăcerea ei va fi să stea alături de mine și să creștem împreună, cu mare drag. Dacă nu, și ea se așteaptă să primească totul dintr-o dată, la capitolul ăsta nu merge chiar așa de bine!

E gata casa nouă?

Da, e gata! Mai am de băgat în ea vreo 200.000 de euro. Nu e o laudă suma de bani, e peste jumătate de milion dar anul ăsta e treaba neapărat. Proiectul este unul inedit, nu vreau să mă laud, dar o casă ca aceasta nu mai există! Au creat-o designerii cu care colaborez, domnul arhitect Gabriel Georgescu, care mi-a creat cea mai tare casă!  În momentul în care va fi gata, va aștept la petrecere, camerele au voie până la ora 21.00-22.00. După aia este interzis pentru că se vor întâmpla lucruri. (râde)

Care genul de relație pe care și-o dorește

Pentru ce ești tu recunoscător? Pentru ce îi ești recunoscător mamei tale?

În primul rând, îi sunt recunoscător mamei mele pentru că m-a născut, îi sunt recunoscător mamei mele pentru că m-a educat în felul acesta, îi sunt recunoscător mamei mele pentru că a rupt o mare-mare parte din ea pentru a-mi oferi mie ce am acum, și tatălui meu, la fel. Sunt foarte multe lucruri pentru care aș vrea să îi mulțumesc mamei mele!

Sunt niște oameni minunați cum rar sau deloc mai întâlnești. Le doresc tuturor copiilor să  aibă niște părinți tot așa, cum am eu, dacă nu, să îi educe în felul ăsta pentru că un copil, prin realizările pe care le face reușește să își educe părinții pentru că ei pot fi sceptici la un moment dat cu privire la lucrurile pe care le faci. Dacă părinții nu vă susțin și au scepticismul ăsta trebuie voi să le arătați că puteți să faceți ce v-ați propus.

Publicat: 26 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă