Niciodată nu e prea târziu să îți îndeplinești visele! Nadine dă Bacul la 44 de ani!

Publicat: 29 iun. 2021, 11:17 Autor: Elena Vedete
Niciodată nu e prea târziu să îți îndeplinești visele! Nadine dă Bacul la 44 de ani!

Nadine, una dintre artistele cu state vechi în muzica românească, ne demonstrează că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, nimic nu te poate opri! Frumoasa artistă dă BAC-ul la 44 de ani și este extrem de emoționată!

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj sincer, în care spune că se bucură sincer de experiența examenelor!

„Astăzi am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viață mea – prima zi de BAC. M-am înscris la liceu la 38 de ani. Iar azi, extrem de emoționată, la 44 de ani, alături de copiii de 18 ani, am dat și eu una dintre probele examenului maturității. Pentru mine, frumusețea acestui moment are și un simbolism aparte, și anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/ repara o bucată din viața sa, așa încât să îi fie mai bine pe mai departe și, totodată, să poate face pace cu ce a fost. Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă. În mod neașteptat, această zi a fost încununată de prezența, în fața liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuța Drondoe, și a directorului liceului unde am terminat școala”.

M-au impresionat și le mulțumesc

”Acești oameni au venit la prima ora la locația examenului și au așteptat acolo cu emoții, până a ieșit fiecare elev de al lor din examen, pentru ca elevii să ii aibă/știe alături ( fac asta de 13 ani de când s a înființat liceul). Probabil că mai există astfel de profesori, de directori de liceu, însă eu n-am mai auzit. Gestul lor m-a emoționat profund. Directorul făcea poze elevilor doritori de amintiri, iar profesoara de română impărțea îmbrățișări celor emoționați, având grijă să recapituleze, în zbor, pentru fiecare dintre noi, și curentele literare…

Mă uitam perplexă la ea și mă întrebăm dacă eu aș fi un astfel de profesor… mi-e teamă că nu, însă la nivel uman, fără doar și poate, mi-a transmis un mesaj puternic pe care am să-l port cu mine pe mai departe în viață. Am simțit că acești oameni și-au asumat cu maximă responsabilitate rolul pe care l-au avut în viața fiecărui om ce a fost lăsat în mâinile lor pentru a fi pregătit pentru viață din p.d.v. academic.

M-au impresionat și le mulțumesc că mi-au arătat că există și asemenea oameni. Am întâlnit mulți oameni buni, dar pentru ei trebuie să fac o altă categorie, pentru că e ceva mai mult decât calitatea umană… e ceva ce ține și de onoare, demnitate, datorie, conștientizarea privilegiului de a fi una dintre uneltele ce formează un om… nu știu, mai caut, pentru că gestul lor m a pus pe cugetat”, a scris Nadine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadine (@nadinevoindrouh)

Sursa foto: Nadine Instagram

Publicat: 29 iun. 2021, 11:17 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă