Anca Serea, relaxare la masaj cu 2 luni inainte sa nasca! Nici macar nu i se vede burtica! Imagini sexy cu viitoarea mamica! VIDEO

Publicat: 12 Jun. 2019, 17:13 Vedete

Anca Serea arata extrem de bine pentru o gravida in luna a saptea si pe masa de masaj nici macar nu se vede ca e gravida.

Anca Serea, relaxare la masaj inainte sa nasca! Vedeta are o viata foarte agitata si urmeaza ca zilele ei sa fie si mai complicate dupa ce va naste, dar pana atunci se bucura de fiecare clipa pe care o prinde pentru a se relaxa. A fost la masaj alaturi de o echipa de filmare si imaginile cu viitoarea mamica sunt cat se poate de sexy.

Anca Serea nu s-a ingrasat aproape deloc desi este gravida in luna a saptea si burtica ei abia se observa. Si, ca sa fie evident pentru toata lumea ca arata perfect, nici macar pe picioare nu se vede urma de celulita.

La masaj, Anca Serea a venit imbracata intr-o „pijama” iar imediat ce s-a asezat pe masa de masaj, operatorul PRO TV a inceput sa dea zoom pe picioarele vedetei care nu semanau deloc cu cele ale unei gravidute. In timpul sedintei de masaj, micuta Leah chiar a simtit ca este filmata si a inceput sa miste putin incat i-a atras atentia mamei ei care a inceput sa o mangaie.

Anca Serea, relaxare la masaj inainte sa nasca

Anca Serea este gravida pentru a sasea oara cu o fetita si face tot posibilul ca sarcina ei sa fie cat mai usoara, insa programul foarte complicat al celorlalti copii nu o lasa deloc sa aiba prea mult timp liber. Chiar si asa, Anca si sotul ei, Adi Sina, au reusit sa plece pentru cateva zile singuri in Turcia. Adi avea acolo cateva concerte iar ea a mers sa se relaxeze la piscina si soare. Pana va naste, Anca si familia ei mai au planuite inca 2 vacante de vara cu toti copiii.

„Macar de 2 ori pe saptamana trebuie sa ne si relaxam. Eu vin la prietena mea Elena la masaj care este maseuza mea de foarte multi ani de zile. Stiu ca parerile sunt impartite atunci cand vine vorba de masaj la gravidute, dar facut de o persoana care chiar se pricepe chiar este recomandat. Eu mai adorm in timpul masajului si ma trezesc speriata, ma uit repede la telefon si, desi dorm doar 5 minute, am impresia ca am dormit 40 de minute”, a povestit Anca Serea in timp ce era masata.

„Pe zi ce trece ma simt tot mai responsabil, ma gandesc din ce in ce mai mult la ce putem sa facem pentru a le oferi toate cele necesare. Sa reusim sa le respectam programul, e foarte important ca ei sa aiba tot felul de activitati pe langa scoala”, a explicat si Adi Sina cum e viata cu 5 copiii.

Publicat: 12 Jun. 2019, 17:13 Vedete
Pe aceeași temă