Andreea Berecleanu isi suna in mod insistent fiica plecata la Londra. Face asta zilnic

Publicat: 12 iun. 2019, 15:16 Autor: Simona Vedete

Fiica Andreei Berecleanu este plecata din tara pentru a-si finaliza ultimul an de liceu.

Andreea Berecleanu isi suna in mod insistent fiica. Eva Zaharescu este plecata din tara pentru a-si finaliza ultimul an de liceu. A fost visul ei sa studieze in strainatate iar acum si l-a implinit.

Insa cel mai greu este pentru Andreea, care ii duce dorul fiicei sale zilnic, fiindca a plecat foarte devreme de acasa, fata de copiii de varsta ei.

Andreea Berecleanu isi suna in mod insistent fiica

Andreea Berecleanu isi suna in mod insistent fiica

„A făcut un test și a ieșit un calificativ foarte bun pe zona de arte și atunci am zis că ar fi bine să fie îndrumată de profesorii de liceu de acolo (e la un liceu privat specializat în domeniul artelor – n.r.). Are două direcții posibile, dramă sau arte. Ea va hotărî ce va alege” a spus Andreea pentru Libertatea.

Insa in pofida distantei dintre ele, nu ezita sa vorbeasca des la telefon, astfel ca isi dau apeluri zilnic, nu concep sa treaca o zi fara sa vorbeasca la telefon.

„Niciodată, în nici o seară, nu ne culcăm fără să ne spunem „noapte bună” sau „somn ușor”. Și e foarte bine, atât timp cât ea este bine și fericită, eu știu că se simte bine acolo, are prieteni foarte mulți, este fericită cu profesorii pe care îi are, cu școala pe care o face, se plimbă foarte mult în aer liber, e o viață relaxată și frumoasă de adolescent care învață, că, de fapt, ăsta este scopul”.

Andreea face drumul pana la Londra doar cand fiica ei are nevoie si o roaga acest lucru, altfel o lasa sa-si vada de treburile ei, alaturi de prietenii pe care si i-a facut foarte repede acolo.

„Programul ei și orele fiind pe parcursul zilei, dar având și pauze, noi vorbim foarte mult pe FaceTime sau pe Skype, cel mai ușor este pe telefon. Zilnic și chiar de mai multe ori pe zi.

La fel se întâmplă și cu mama mea, cu bunica, adică, vorbește mult cu ea, simte nevoia să fie în legătură permanentă cu casa, cu prietenii. Acolo, la Londra, eu cred că am fost de două sau de trei ori. Iar acum merg să o ajut să se întoarcă pentru vacanța de vară, pentru că are niște bagaje de adus”.

Publicat: 12 iun. 2019, 15:16 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă