Tanara care l-a acuzat pe Neymar de viol plange in hohote, in direct! „Am atacuri de panica, am slabit 10 kilograme intr-o saptamana!”

Publicat: 12 Jun. 2019, 12:01 News 3

Femeia trece printr-o perioada extrem de dificila dupa ce a facut intreaga poveste publica si avocatul ei a refuzat sa o mai reprezinte.

Tanara care l-a acuzat pe Neymar de viol plange in hohote in direct! Modelul Najila Trindade continua razboiul cu Neymar si face tot posibilul sa arate lumii intregi faptul ca fotbalistul a agresat-o sexual desi devine din ce in ce mai greu.

Najila Trindade a depus o plângere pentru viol împotriva lui Neymar, la un tribunal din Sao Paulo, acuzându-l pe jucător că a abuzat-o sexual într-un hotel din Paris, pe 15 mai. „A fost o agresiune şi un viol”, a afirmat ea. Trindade l-a acuzat pe Neymar că a fost „agresiv” şi că a folosit „forţa pentru a întreţine o relaţie sexuală” fără consimţământul său, într-un hotel din Paris. Starul brazilian ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe.

 Tanara care l-a acuzat pe Neymar de viol plange in hohote

Pe 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după un timp în care cei doi au fost afectuoși, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra susține că a revenit în Brazilia pe 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Acum insa dupa ce unul dintre avocatii femeii a renuntat sa o mai reprezinte dupa ce ea l-a acuzat ca i-a furat tableta in care avea filmuletul cu dovada faptului ca a fost violata a mers la televiziune unde a acordat un interviu.

„Nu, nu pot să mânânc. În ultima săptămână am slăbit 10 kilograme. Nu pot să dorm decât dacă iau pastile. Nu știu ce e mai rău…să stau trează sau să dorm. Oamenii vor să-mi răscolească durerea și mai mult, mă urmăresc, pe mine și pe familia mea.

Nu mai pot să am grijă de fiul meu, nu mai pot să fac nimic din ce făceam înainte. Nu mai pot merge la sală, nu mai fot face nimic. Nu sunt de fier, au mers prea departe. Ce altceva ar putea să-mi mai facă? Am suferit destul. Vreau să fiu lăsată în pace.”, a spus Najila Trindade.

Se pare ca femeia a fost hartuita si agresata in mediul online de mai multi sustinatori de-ai fotbalistului si se teme ca acuzatia ei nu se va termina cu Neymar fiind gasit vinovat. Intre timp politia din Brazilia a cerut in urma acestei plangeri sa se supuna si unui examen ginecologic unde nu s-au gasit urme ale unei agresiuni.

Pe internet a apărut un filmuleț de câteva secunde cu imagini din camera de hotel, unde Najila Trindade l-a așteptat pe fotbalist a doua seară după presupusul viol. În filmare se poate auzi cu Neymar strigă „Nu, nu, nu, nu, nu mă lovi!”, după care femeia spune: „Nu? Atunci o să mă lovești tu pe mine? O să mă lovești?”

Ulterior, Najila se aude țipând: „Dar te voi lovi eu pe tine! Știi de ce o să te lovesc? Știi de ce? Știi de ce? Pentru că m-ai agresat ieri! M-ai lăsat aici singură!”

Publicat: 12 Jun. 2019, 12:01 News 3
Pe aceeași temă