Cristiana Ronaldo, privire epica dupa ce Bernardo Silva a fost declarat cel mai bun jucator al Ligii Natiunilor. Pozele sunt nepretuite VIDEO

Publicat: 10 Jun. 2019, 16:15 News 3
Cristiana Ronaldo, privire epica dupa ce Bernardo Silva a fost declarat cel mai bun jucator al Ligii Natiunilor. Pozele sunt nepretuite VIDEO

Ronaldo este iar in atentia tuturor dupa ce a oferit un moment de neuitat pentru toti fanii fotbalului.

Cristiana Ronaldo, privire epica dupa ce Bernardo Silva a fost declarat cel mai bun jucator al Ligii Natiunilor. CR7 era intr-un moment de glorie, sarbatorind castigarea Ligii Natiunilor.

Toti jucatorii erau intr-o frenezie totala, insa fata lui Ronaldo s-a schimbat brusc atunci cand a fost anuntat „cel mai bun jucator” din competitie.

Cristiana Ronaldo, privire epica

Cristiana Ronaldo, privire epica

Nu, nu a fost el cel ales, spre surprinderea lui, ci Bernardo Silva. Ironia sortii face ca Ronaldo sa se fi aflat chiar langa colegul lui Bernardo, care in loc sa-l felicite, a ramas cu o privire socata.

In schimb, restul colegilor au sarit cu imbratisarile si felicitarile, bucurandu-se cu adevarat pentru el si reusita sa, in timp ce Ronaldo a ramas cu privirea inainte, nevenindu-i sa creada ce au decis organizatorii.

Cristiano Ronaldo, in varsta de 34 de ani, a reusit sa castige duminica seara al 29-lea trofeu din cariera, fiind al doilea alaturi de nationala Portugaliei, primul fiind castigat in anul 2016.

Cristiano Ronaldo si-a luat McLaren Senna. A dat O AVERE pe aceasta masina

Masina pe care acesta si-a luat-o a costat nu mai putin de 1 milion de dolari. Dar toata lumea, inclusiv producatorul, sustine ca automobilul isi merita toti banii.

McLaren Senna este o masina de circuit cu care Cristiano Ronaldo poate circula si pe drumuri publice. Are peste 800 de cai putere si un motor V8 de 4.0 litri. Bolidul a fost contruit de cei de la McLaren. Noua achizitie a lui Ronaldo atinge 100 km/h in doar 2.8 secunde si are viteza limitata la 340 km/h.

Ronaldo mai are in garaj ultimul model lansat de Bugatti, Chiron, dar si Lamborghini Aventador sau Huracan, Ferrari, Maserati sau Rolls Royce. Tot el ar fi proprietarul unui model unic de Bugatti La Voiture Noire. Aceasta masina a fost o editie speciala si ar costa 16 milioane de dolari cu taxe, informeaza sport.ro.

Publicat: 10 Jun. 2019, 16:15 News 3
Pe aceeași temă