Fiul lui Cristiano Ronaldo ar fi anchetat de polițiști! Ce a făcut copilul de 10 ani

Publicat: 14 Jul. 2020, 12:29 Vedete

Fiul lui Cristiano Ronaldo are doar 10 ani, dar se pare că puștiul ar fi intrat într-un bucluc! De ce minorul ar fi anchetat de polițiști.

Cristiano Ronaldo Junior, fiul de 10 ani al celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, ar fi anchetat de polițiștii din Portugalia, după ce a fost filmat în timp ce conducea singur un jet ski, arată GSP.ro.

Fiul cel mare al starului de la Juventus se afla în Madeira, alături de rudele sale, petrecând timp împreună. În ziua în care el s-a urcat pe jet ski, Cristiano Ronaldo marca două goluri împotriva Atlantei, scorul final fiind de 2-2.

Fiul lui Cristiano Ronaldo a ”comis-o”! Ce ar putea păți minorul

Sora lui Cristiano Ronaldo, Elma, a postat pe internet un filmuleț în timp ce nepotul ei de 10 ani, fiul fotbalistului, conducea ambarcațiunea, activitate ce le este interzisă de legea portugheză. Filmulețul a fost șters repede de pe rețelele de socializare, dar presa lusitană a surprins dinainte momentul. În acest moment, poliția din Portugalia investighează activittea desfășurată de minorul de 10 ani, iar șeful Poliției Maritime din Portugalia, Guerreiro Cardoso, confirmă acest lucru. Cristiano Ronaldă e posibil să fie nevoit să plătească o amendă între 300 și 3000 de euro pentru ”activitatea” fiului lui, Cristiano Ronaldo Junior.

Cristiano Ronaldo, vizită fulger la spitalul unde e internată mama sa

Potrivit cotidianului Diario de Noticias din Madeira, internaţionalul portughez a făcut o „vizită fulger” pe această insulă, înainte de a se întoarce la Torino pentru a disputa manşa secundă a semifinalelor Cupei Italiei, între Juventus şi AC Milan, amânată între timp de autorităţile torineze, din cauza epidemiei de coronavirus.

Mama sa, Dolores Aveiro, în vârstă de 65 ani, a fost spitalizată după un AVC, în zorii zilei  la Funchal. Presa lusitană scrie că mama lui Ronaldo era conştientă şi într-o stare considerată stabilă. Dolores Aveiro şi celebrul său fiu, care şi-a pierdut tatăl în urmă cu 15 ani, sunt foarte apropiaţi.

Publicat: 14 Jul. 2020, 12:29 Vedete
Pe aceeași temă