Durere de nedescris pentru Cristiano Ronaldo. Unul din gemeni a murit: „Băiatul nostru a decedat”

Publicat: 19 apr. 2022, 20:40 Autor: Camelia Vedete

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez, trec prin cea mai mare cumpănă. Unul din gemenii lor nu a reușit să supraviețuiască și a murit la naștere.

Doliu pentru Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldo și Georgiana se pregăteau să devină părinții unei fetițe și a unui băiețel, însă din nefericire, iubita fotbalistului a fost nevoită să nască prematur, în luna a șaptea de sarcină.

Unul din gemeni nu a supraviețuit la naștere și a murit la scurtă vreme după ce a venit pe lume.
Cu multă durere, Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj online despre cea mai grea încercare pe care o trăiește alături de partenera lui în aceste momente.

Doliu pentru Cristiano Ronaldo. „Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere în aceste momente”

La nicio oră de la publicarea anunțului, peste 2 milioane de oameni au reacționat la postarea cutremurătoare făcută de starul de la Manchester United:

“Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă putere să trecem peste acest momente cu speranţă şi fericire.

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi suportul arătat. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm la intimitate în aceste momente dificile. Bebeluşule, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo în numele lui și al Georginei, pe contul personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

În urmă cu 6 luni, cuplul anunța cu bucurie pe rețelele de socializare că se pregătesc să devină părinți de gemeni. Cei doi se fotografiaseră cu pozele de la ecografie, fără să bănuiască tragedia ce avea să urmeze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

„Suntem încântați să vă anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de bucurie, abia așteptăm să vă cunoaștem”, anunțau ei.

Cristiano Ronaldo este la vârsta de 37 de ani tatăl a cinci copii. Cel mai mare dintre ei este Cristiano Ronaldo Jr. iar anul acesta în iunie va împlini 12 ani. Cu ajutorul unei mame surogat, el a devenit apoi tată de gemeni și i-a întâmpinat pe lume pe micuții Eva și Mateo.

Doliu pentru Cristiano Ronaldo. Alături de partenera lui de viață, Georgina Rodriguez, Ronaldo mai are două fetițe: Alana Martina, în vârstă de 5 ani și micuța supraviețuitoare care a venit pe lume pe 18 aprilie 2022.

Publicat: 19 apr. 2022, 20:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă