Justin Bieber vrea sa se lupte cu Tom Cruise! Motivul pentru care l-a provocat VIDEO

Publicat: 10 Jun. 2019, 17:05 Vedete

Provocarea zilei vine din partea lui Justin Bieber. Cantaretul l-a provocat pe Tom Cruise la o lupta, spre uimirea tuturor.

Justin Bieber, lupta cu Tom Cruise. Nu se stie, insa, daca starul din seria „Misiune Imposibila” va accepta asa ceva. Provocarea e una destul de bizara, pentru ca nimeni nu s-ar fi asteptat la una ca asta. Mai mult, cel care s-a oferit sa le fie arbitru a fost chiar celebrul campion de MMA, Conor McGregor.

Un asemenea eveniment nu este deloc ceva obisnuit printre staruri. Totusi, Justin Bieber si-a incercat norocul si l-a provocat pe actorul Tom Cruise la o lupta, in arena UFC. Cantaretul a socat in acest sens, dupa ce a lansat vestea pe contul sau de Twitter.

De ce vrea Justin Bieber lupta cu Tom Cruise

Justin Bieber vrea sa se lupte cu Tom Cruise

„Vreau sa-l provoc pe Tom Cruise la o lupta in Octagon. Tom, daca nu accepti acesta confruntare, inseamna ca esti speriat si nu o sa poti trai cu aceasta vina”, a scris artistul, pe reteaua sociala. Mai apoi, Bieber l-a mentrionat si pe presedintele UFC, Dana White, in aceeasi postare. „Cine este dornic sa organizeze lupta… @danawhite?”.

Nu este foarte clar motivul pentru care Justin Bieber si-a setat tinta tocmai pe Tom Cruise. In plus, nu exista nici macar o dovada ca acestia s-ar fi cunoscut, in viata reala. Nu ar avea nici nimic de impartit sau vreun motiv de cearta, incat sa ajunga in ringul de lupta.

„Daca Tom Cruise este indeajuns de barbat, pentru a accepta provocarea, McGregor Sports and Entertainment va gazdui lupta. Are Cruise tupeul sa lupte ca in filmele sale?”, a fost raspunsul lui Connor McGregor, care a sosit rapid, pe Twitter.

Chit ca a ajuns la varsta de 56 de ani, Tom Cruise inca este intr-o forma fizica demna de invidiat. Actorul se antreneaza din greu, inainte de fiecare film, si este cunoscut ca isi executa de unul singur cascadoriile. La randul sau, Bieber s-a antrenat cu nimeni altul decat Floyd Mayweather, in ringul de box.

Multi dintre fanii celor doi de pe Twitter au fost amuzati de propunerea cantaretului. „La un moment dat impresarul lui Tom Cruise il va suna si ii va spune ca Justin Bieber l-a provocat la o bataie. Deci este o conversatie reala, ce va avea loc”, a scris un utilizator. Justin Bieber despre Selena Gomez

sursa: dailymail.co.uk/

Publicat: 10 Jun. 2019, 17:05 Vedete
Pe aceeași temă