Katie Holmes si Jamie Foxx se casatoresc dupa ce si-au tinut relatia secreta. Unde va avea loc nunta

Publicat: 29 Nov. 2018, 18:48 Vedete

Cele doua vedete au avut o relatie in mare secret in ultimii 5 ani din cauza unei clauze contractuale din actul de divort Katie-Tom Cruise.

Katie Holmes si Jamie Foxx se casatoresc dupa ce si-au tinut relatia secreta. Cele doua vedete au oficializat relatia a doua zi dupa ce au expirat cei 5 ani in care Katie avea interzis sa se afiseze cu orice barbat. Clauza a fost stipulata in contractul de divort de Tom Cruise. Daca o incalca, pierdea cateva milioane de dolari.

Dar iata ca soarele a iesit pe strada celor doi. Se iubesc nespus si vor face pasul cel mare in iarna. Cele doua vedete vor sa se casatoreasca in Paris, Franta. Dorinta este mai mult a lui Katie Holmes, dar Jamie Foxx ii face pe plac.

Katie Holmes si Jamie Foxx se casatoresc in Paris

Fosta sotie a lui Tom Cruise, acuzat ca a batut un barbat din biserica scientologica, vrea sa se casatoreasca in Orasul Luminilor. Paris este considerat cel mai romantic oras din lume si multi aleg sa isi ceara iubitele in sotie aici sau sa faca nunta.

„Paris este orașul în care au decis să își facă publică relația după ani de zile de ținut totul secret, iar Katie visează la o nuntă de iarnă în Orașul Luminilor. Katie l-a convins pe Jamie să se așeze la casa lui și acum sunt amândoi pregătiți să oficializeze relația”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Publicat: 29 Nov. 2018, 18:48 Vedete
Pe aceeași temă