Cristian Boureanu a ajuns in fata instantei, din nou. Ce probleme mai are cu legea

Publicat: 29 Nov. 2018, 17:56 Vedete

In urma cu un an si jumatate, Cristi si un politist au avut un conflict in plina strada. In urma lui, vedeta s-a ales cu un dosar.

Cristian Boureanu a ajuns in fata instantei, din nou. De data aceasta, a fost chemat la politie pentru a da noi declaratii. Procurorii fac tot posibilul ca vedeta sa ajunga dupa gratii in urma altercatiei de acum un an si jumatate.

Cristi Boureanu a fost implicat intr-un scandal cu Politia Romana. Omul de afaceri s-a certat cu ei in strada, apoi a fost batut. La incident a fost prezenta si Laura Dinca, iubita lui. Aceasta l-a insotit azi la judecatorie.

Cristian Boureanu a ajuns in fata instantei

Cristian Boureanu a ajuns in fata instantei, din nouCristi Boureanu sustine ca e nevinovat si vrea sa demonstreze acest lucru. La iesirea de la audieri, a marturisit ca are dovezi care sa ii restaureze numele.

„Cred că sunt nevinovat şi am probe care dovedesc acest lucru. Cred că sunt un caz unic, care a trecut de prima instanţă, dar este mult mai importantă nevinovăţia mea şi buna mea credinţă”, a declarat Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu a ajuns in fata instantei, din nouCurteea de Apel bucuresti va decide definitiv soarta lui Cristian Boureanu. In iunie 2018, a fost condamnat la 2 ani si 2 luni de inchisoare cu suspendare, pentru ultraj. Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-a lovit a cerut, în instanţă, 50.000 de euro daune. Cererea sa a fost respinsă, informeaza libertatea.ro.

Publicat: 29 Nov. 2018, 17:56 Vedete
Pe aceeași temă